Hogyan szoktattátok át babátokat külön szobában alvásra ?
Fiam 1 éves, és elkészült a szobája, ami a miénkel szemben van. Át szeretnénk őt költöztetni, csak nem tudom hogyan, hogy kíméletes legyen. Eddig kiságyban aludt mellettünk, az altatás úgy zajlott, hogy a nagyágyban összebújtunk, és elaludt, utána beraktam a kiságyba. Éjjel ha elkezdett sírdogálni vagy mocorogni , csak beadtam neki a cumit és aludt tovább.
Félek, ha külön lesz, nem fogom meghallani a mozgólódást és már csak a nagy sírásra kelek fel, amikor már nagyon sír. Reggel ha felébred akkor feláll a kiságyban es néz minket, kidobálja a cumijat , alvókáját és ha még erre sem kellnénk fel akkor elkezd nyöszörögni. Félek ,ha reggel nem lát minket akkor pánikba esik. Altatádst tudnánk oldani az új szobában, mert van ott nagy ágy is, esetleg ott is aludhatnák vele párszor, de félek hogy megviseli őt. Ti hogyan csináltátok az átszoktatást ?
Vettünk egy bébi őrt, eleinte a délutáni alvásokkal volt ott aztán idővel éjszaka is.
A bébi őr teljesen jó erre a célra, mert ha közel van hozzá akkor már a mocorgását is továbbítja a szerkezet, nem csak a sírást.
Kicsit fura hogy a kamerás bébiőr eszedbe se jutott.
Nálunkbmindenféle szoktatás nélkül történt, egyik éjjel itt, a kövin ott. Nem zavarta. Mocorgásra már ébredtem is, és mentem mielőtt sírt volna. Kikapcsoltam az ECO funkciót, így folyamatosan ment a kamera nem csak akkor ha sírás volt.
Köszi a válaszokat, bébiőr eszembe sem jutott, esetleg tudnátok ajánlani konkrét márkát, típust, ami bevált nektek ?
Születése előtt 2 hónappal költöztünk új házba, a neki szánt szoba meg csak mostanra lett bebútorozva, és nem szerettem volna üres szobába rakni, ezert aludt velünk.
Valamikor bealszik a lefekvés előtti tejivás közben akkor egyenesen az ágyába kerül, ezt hogy a nagyágyban altatom, csak kb 3 hónapja kezdte, amióta tud állni. Amíg nem állt addig letettem ágyába és elaludt, de amióta áll, azóta leteszem az ágyába, feláll és huncutkodik és teljesen kimegy a tejkómás álom a szeméből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!