5 hetes kislányom pár napja elkezdte, hogy napközben egy percet nem alszik, csak a kezemben van el, de amint leteszem kipattannak a szemei. Este már annyira fáradt, hogy alig bírom elaltatni. Akkor alszik 6-7 órát egyhuzamban. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Kezdek kicsit kiborulni :( semmit nem tudok tőle csinálni, mert állandóan a kezemben lenne.2022. ápr. 4. 19:20
11/13 anonim válasza:
11. Hát nem könnyű kihámozni mit szeretnél mondani :)
13/13 anonim válasza:
Nálam is így kezdődött. Akármit csináltam nem aludt napközben, ha mégis talán 2 órát lebontva 10 percekre Viszont nekem 10 órát végig aludt este(persze nem volt egyszerű elaltatni este sem ) . Utálta az adamot meg az elektromos hintát is. Csak kézbe akart lenni. Hónapig tartott ez az állapot. Nem tudtam hogy tud ennyi alvással is folyamatosan vigyorogni napközben. Kicsit irigykedve hallgattam/olvastam hogy másoknál naponta többször is alszik. Aztán szerencsém volt, mert ahogy beindult a mozgás fejlődés ez is megoldódott. Mostmár minden nap alszik egy hónapja 3-4 órát napközben és az éjszakát még mindig végig aludja . Most 7 és fél hónapos . Remélem nálatok is átmeneti. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!