3 hetes babát miben/hogyan altatnátok éjszaka egy 26 fokos szobában?
Milyen és milyen vastag ruhában/hálózsákban kellene altatni hogy se melege ne legyen se ne fázzon?
Most egy hosszú ujjú bodyban és egy talpas nadrágban van, és a hasáig betakartam egy kispléddel de azt folyton lerúgja magáról. A kezecskéi hűvösek, de a tarkójánál nem. Adjak rá még valamit? Sírna és felébredne, ha fázna?
Kint meg alig pár fok van, persze nyissa ki..... aztán meg lehűl a szoba az éjszaka közepén, és ő lesz a szaranya, mert tüdőgyulladást kapott a gyereke, mert rányitotta az ablakot.
Amit én ajánlanék: mi pelusban, és bodyban nyomtuk nyáron picikén. Gyerek mellettünk. Ha hőhullám volt, akkor alvás előtt kicsit lehűtöttük klímával a szobát, de csak óvatosan.
Ha nagyon aggódsz, akkor szellőztess jól ki, majd hagyd nyitva egy másik helységben az ablakot és a hálószoba ajtaját is. Pl nekünk a konyha ablak gyakran nyitva marad most télen is bukón, és ott jön be egy pici frissesség a hálóba is.
#14es, szintén panelos lakó
Elozo egy 26 fokos szoba nem fog nagyon lehulni az ejszaka kozepen ha ki van nyitva bukora az ablak, max. 2-3 fokot, az meg mar epp eleg ahhoz, hogy ne legyen eletveszelyben a gyerek. Mert 26 fokban abban van.
Mellesleg meg megjegyzem, hogy tudogyulladast nem a nyitott ablaktol kap valaki 🤦🏻♀️, hanem bakterialis vagy virusos fertozestol.
Életveszélyben van a gyerek, lol. :D
Az én kislányom a legnagyobb kánikulában született, mégis fázott a lakásban, eleinte sapi és kesztyű is volt rajta a lakásban. Plusz takaró. Aztán persze ahogy nőtt, el is hagyta ezt pár hét alatt.
Miért fulladna meg 26 fokban? Te jó ég. Nálunk is felmegy nyáron néha 30 fölé is, mégis élünk.
Kérdező, szerintem elég egy kezeslábas pizsi.
Kedves kérdező! Értem a problémádat. Szintén panel lakás, szintén 25-26 fok, mi sem tudunk tenni ellene, egész éjjel nyitva van az ablak.
Az én kislányom októberben született, most 5 hónapos. Születésétől kezdve kezeslábasban alszik, aláöltözet nélkül,vékony anyagú hálózsákkal.
21,5 fokban alszik így..
Brutàl sok a 26 fok..
Nem takarnàm be, body plusz talpas vagy ujjatlan rugi.
Nyilvàn teljesen màs egy alapból 26 fokos idô, mint egy felfütött..
Panelben nincs mit tenni..
Nyàron amùgy a lányom. Egèsz èjjel vergôdött.. izzadt.. pihegett..
2 hetesen akkor rövid body zokniban aludt 27 fok volt a lakàsban (kinn 34 nappal èjjel 26-7
Akkor szereltettük be a klímàt.. 24-5fokot tartottunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!