Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 5 hónapos baba, 6:30kor ébred...

5 hónapos baba, 6:30kor ébred ,19:00kor alszik.Napközben 4 alkalommal alszik 30-40perceket. 1.5 órát bír ébren lenni.Mikor fog kevesebb alkalommal de többet aludni?Mennyit bír ébren lenni ilyen idős babátok? Nalatok hogy alakultak a nappali alvások?

Figyelt kérdés

#alvás #Napoali
2022. febr. 28. 09:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9. Ez nálunk is így van. Egy alvás a szabadban, egy rajtam (sajna ez a hosszú) és a fiatalúr egyet hajlandó a saját helyén aludni. Mióta elfogadtam, hogy ő ilyen és nem én vagyok szaranya sokkal jobb. Majd alakul. :)
2022. febr. 28. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja ezt most láttam. Egyszerűen kialakult. Semmit sem csináltam. Erre volt igénye.
2022. febr. 28. 10:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Volt pár nap egyébként amikor aludt hosszabbakat és akkor csak háromszor de visszaestunk. Ezt a szaranya érzést meg megértem sajnos sok anyatarsunk ezt sulykolja belénk h neki milyen tökéletes a babája de elrontottad, miért altatod ringatva, magadon, kocsiban stbstb
2022. febr. 28. 10:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is szóltak be, hogy tönkreteszem, hogy nem a helyén alszik mindig. Hagyni kell sírni, majd megszokja. Kivagyok ettől.

Akkor szerintem van rá ingere, hogy hármat aludjon. Én megpróbálnám, mindig picit 5 percekkel húzni az altatást. Nyilván ne fáradjon túl, csak ameddig tudod. Szerintem hamarosan rendeződni fog, nyugi.

2022. febr. 28. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
7 hónapos koruk körül álltak át a két alvásra, de akkor is ritka volt, hogy egy óránál többet aludjanak. 2 éves koruk után kezdtek hosszabban, 1.5-2 órákat aludni
2022. febr. 28. 11:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Eleinte 5x30 perceket aludt, 4-5 hónaposan 4x30 percet, 6-7 honaposan 3x30 perc, nagyon ritka mikor 1,5 órát alszik. Általában betegségek után, ha ejjel sokszor ébred. Mégis g nem állt át a fiam 2 alvásra,de szerintem az is csak 30-40 perces lesz. Az első fiam egy alomszuszek volt. Unatkoztam mellette,most 2 gyerek, háztartás, és egész nap egy logisztika.
2022. febr. 28. 18:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor türelmesen várok hátha magától megoldódik a dolog. :)
2022. márc. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!