Rossz elalvó, rossz alvó babák anyukái, mikor lett jobb??
Szia!
Nálunk kb 7 hónaposan jött el az a pont, hogy elég volt letenni a kiságyba, cumi be, és 30-40 perc vergődés és ordítozás (sírás nélkül) után elaludt. De ezt megelőzte a sok-sok technika (ringatásról átszokás arra, hogy csak tartom, aztán hogy leülök vele, és ölben alszik el, stbstbstb). Kitartást kívánok, valóban nagyon nehéz!
Most 8honapos a kislányom. Konkretan 5-6-7 hónapos korában csak úgy aludt el ha kivittem, beöltöztetve a hidegre...
Most már elalszik egy nagypárnán, amivel fogom és ringatom kézben (majdnem mint,ha polyázva lenne, csak ez párna:))
Viszont most is van néha, hogy ki kell vinni, de most fogzik, szerintem az is közrejátszik.
A sírás nálunk kb egy éves korában múlt el. De utána is másfél órákat altattam, de legalább nem sírt.
Akkor lett látványosan könnyebb mikor 2 évesen közösségbe került. Az olyan mennyiségű inger volt, meg ugye reggel korán kell kelni, hogy azóta esténként könnyen elalszik.
Viszont ha itthon vagyunk betegen és már nem igazán beteg, épp csak annyira, hogy ne mehessen közösségbe akkor ismét 1-1,5 óra az altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!