Aki a babával együtt alszik, az hogy alszik együtt? Babafészek? Kiságy a sajátja mellé tolva? Vagy hogy?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 19:16
11/36 anonim válasza:
9. Nincs mert te azt mondod? Gondolod, hogy mások hülyék? Én örültem volna a leginkább, ha kiságyban alszik, de választhattam, hogy hülyére üvölti a fejét vagy beveszem magam mellé? Miért kell lenézned másokat? Amúgy mi alvásra használjuk az ágyat, és nem evésre, arra van az asztalunk. Jól esne ha valaki hülyének nézne mert ott eszel?
12/36 anonim válasza:
Nem néztem le senkit,ne vergődj.Gondolom most is a fáradtságtól van erőd itt kattogni.
Azt mondtam,hogy ÉN nem tettem oda,mert nem akartam ehhez szoktatni,és mert nekem ha a fene fenét eszik se lett volna úgy kényelmes.
Fontos,hogy a baba mit akar,de magamat se helyezem háttérbe ÉS ha én elalszom félő hogy rá fekszem.Bébiőrre felkelek,de ameddig alszom nem tudok nem forgolódni.
(És igen,mindentől függetlenül mások hülyék,mert mindent magukra vesznek és sértődöznek össze-vissza mint a kis ovisok.A lelkedbe gázoltam úgy,hogy hozzád sem szóltam. :D)
13/36 anonim válasza:
Jaj nyuszifül az én lelkembe nem gázoltál, hidd el nem a noname gyakori kommentelőtől függ az önbecsülésem, de édes, hogy ilyen fontosnak tartod magad. Én vergődök, de te írtál kilométeres hozzászólást, egy olyan kérdéshez, ami nem is neked szólt, hiszen ti nem alszotok együtt. Egyébként olvasd vissza miket írtál, legalább ne tagadd le. Pusztán jóindulatból írtad, hogy olyan nincs hogy nem aszik el, neked fontos az intimitás (tehát nekünk nincs) és fontos a férjeddel együtt töltött idő (tehát nekünk nem). Imádom az ilyen kihaénem véranyakát akik annyira megtudják mondani a tutit, aztán megvannak sértődve ha valaki hozzájuk szól. :D
14/36 anonim válasza:
Ha nem gázoltam volna a lelkedbe nem pattognál még mindig valami olyan miatt ami se neked,se senkinek nem szólt.elmodntsm,hogy én mit hogyan csináltam és miért.Szakadj le a dologról és ne hőbörögj tovább te minta mami felkel a gyerek az idegbeteg szuszogásodra 2 mondat közt.:D
15/36 anonim válasza:
Nekünk a másik szobában van egy fsza kihúzható kanapé, ahol netflixet nézünk, nasizunk, szexelünk, megéljük az intimitást. A gyerek mellé meg addig oda vannak téve a kemény díszpárnák, hogy ne guruljon le. Azokba az arcát se tudja belefúrni. Aztán amikor elálmosodunk, akkor bemegyünk hozzá aludni. Az ébredésekre reagálok akkor is, ha mellette vagyok, és akkor is, ha be kell menni visszaaltatni, ahogy külön szobában is tenném. Nyugodtabban alszik mellettünk, mi meg nem vagyunk zombik másnap. De rossz már nekünk, tényleg.
16/36 anonim válasza:
Intelligens nő lehetsz, ha csak sértegetni tudsz. Én semmi rosszat nem mondtam neked, ellenben én vergődök, pattogok, hőbörgök, idegbeteg, hülye vagyok. Remélem a gyerekeid járnak közösségbe és más is ragad rájuk ezen kívül a stíluson kívül. Na szia!
17/36 anonim válasza:
Babafészek. Anyósnál csak úgy tudunk aludni, hogy a pici is velünk van, nincs megfelelő ágy neki. És akkor jöttem rá mennyivel kényelmesebb így és mennyivel pihentetőbb nekem. Azóta otthon is velünk alszik a babafészekbe. Nélküle is próbáltam, de folyton odakúszik az oldalamhoz és rám tapad, így nagyon félek, hogy ráfekszek. Babafészekben viszont ott marad ahol a fészek van.
18/36 anonim válasza:
7. Dehogynem. És kb. mindegyik engem nézett hülyének, hogy én nem akarok egy ágyban aludni a babával.
19/36 anonim válasza:
Az elején maximum 30-40 percet aludt egyben, és csak a mellkasomon. Akkor jöttem rá erre, amikor már halucináltam a kialvatlanságtól, mert én is végigpróbáltam a teljes palettát, hogy aludjon az ágyában. Én nem mertem úgy aludni az elején, hogy együtt. Utána feladtam, mert már féltem, hogy összeesek nappal, így magam mellé raktam az ágyra, minden nélkül (nem volt rajtunk takaró, párna, lepedő semmi). Tudott aludni a mellemhez bújva, én meg oldalt fekve. Ha mellettem alszik, meg se moccanok álmomban, nem is kényelmes, de a teljes alvásmegvonásnál jobb. Mostanában már néha alszik az ágyában is pár órát, de utána sikítva kel, akkor szoktam visszavenni magam mellé. Én se így terveztem, de az alváshiány elég meggyőző. Aki akar elítél. Azon a ponton már túl vagyok, hogy ez érdekeljen... 🤷🏻♀️
20/36 anonim válasza:
18. Igazad van, inkább úgy fogalmazok, hogy a legtöbben, legalábbis akiket én ismerek. Aki ezért hülyének nézett téged az egy jó nagy idióta. Én cigánykereket hányok ha a saját ágyában alszik én biztosan nem terveztem az együttalvást, de inkább ez mint a hányva ordítás :D szerintem mindenki a legjobbat akarja a babának és magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!