Miért cirkuszol minden délutáni alvásnál a 14 hónapos gyerekem?
Figyelt kérdés
Már jóideje csak 1x alszik nappal, de most jópár napja az a szokása, hogy nem akar délután aludni, hiába fáradt. Üvölt hányásig. Egyrészt nem tudom mit tegyek ilyenkor, másrészt nem tudom hogy előzhetném meg ezt a cirkuszt.2022. jan. 11. 13:24
11/19 anonim válasza:
Én meg azt nem bírom elképzelni hogy majd egy iskolás gyerek alszik délután.🤦
12/19 anonim válasza:
Miért is kellene aludnia egy iskolásnak? 6 éves korig kell aludni, amíg valaki ovis. A legtöbb gyerek, akinek rendben van az alvása, legalább 5 éves koráig alszik.
13/19 anonim válasza:
#11 Nyilván nem fog aludni délután, ha iskolás lesz, mégis hogy aludna? Épp ezt írtam, hogy tartok az átmenettől, mert most még simán elalszik, az oviban is le vannak rakva, akkor meg majd "hirtelen" nem lehet. Ráadásul jobban el is fog fáradni ott, mint most az oviban, legalábbis eleinte, míg hozzá nem szokik.
14/19 anonim válasza:
Szia, megkérdezhetem mikor oldodott meg az alvas ? 14 hós lányom is üvölt teli torokból a délutáni alvásnál, pedig látom rajta hogy faradt, porbaltam korabban es kesobb is altazni
15/19 A kérdező kommentje:
Nem oldódott meg, mostmár dacból nem akar aludni. Annyi hogy bölcsibe jár ami a délutáni alvásokat megoldotta, az este máig rémálom. Alsó hangon másfél óra mire elalszik. A bölcsibe amúgy elalszik 5 perc alatt. Ha lehetőség van rá, altassa más, ne te. Mama apa bárki.
2023. febr. 9. 19:54
16/19 anonim válasza:
Apa próbálta már altatni, de neki sem sikerült, nekem legalább 30 percet alszik a hintába ha beteszem..apjának semmit
Nem tudom mit történt, 3 héttel ezelöttig mindig szépen aludt..szeptembertől bölcsis lesz, remélem ott azért aludni fog
17/19 A kérdező kommentje:
Igen, amíg te jelen vagy, és ő ezt tudja (tehát ott vagy valahol a házban csak éppen nem vagy ott vele), addig nem fog mással aludni. Tapasztalat. Lányom is ilyen, nagyon anyás, egy percig se volt jó neki apa. Tény hogy az elején mindent én csináltam vele, jobban be kellett volna vonnom a férjemet az altatásba, vagy ráhagyni pár órára. Mostmár mindegy így alakult, én erre fogom hogy ennyire anyás lett. Ne aggódj, a bölcsiben el fog aludni seperc alatt, mert nem vagy ott.
2023. febr. 24. 13:01
18/19 anonim válasza:
8 hós kora óta, minden hétvégén apukájával van mert én dolgozom, sose volt gond hogy elaltassa
Viszont minden helyre állt, már több mint 1 hete újra alszik délután, először apukának sikerült és onanntól mindennap újra aludt
19/19 A kérdező kommentje:
Az szuper örülök hogy ti túl vagytok rajta :)
2023. febr. 27. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!