Napközben hogyan altatjátok el a 6-7 hós babátokat?
Figyelt kérdés
Kisfiam nemsoka 7 honapos es kb olyan 4 honapos kora ota napkozben csak a babakocsiban tudom elaltatni. Elotte csak ringattam a kezemben mikozben ultem,(vagy magatol elaludt feher zajra , kisebb koraban pedig cicizes utan) es cumit adtam neki. Aztan egyik napról a masikra mar nem valt be a modszer es a babakocsihoz folyamodtam. Szerencsere ott konnyen elalszik . Tehat anyukak ti hogy altatjatok oket? Allva ringatni nem tudnám egyebkent mert nehéz mar, es csak kifeszitene magat a kezemben.a cici most is bevallik ha esetleg nagyon nyugos lenne mar de azt nem szeretnem h nappal is csak azzal tudjon elaludni.2022. jan. 10. 00:39
1/6 anonim válasza:
Nincs jobb ötletem. Babakocsi kinn a szabadban és cici.
2/6 anonim válasza:
Kb. 6 hós kora óta sehogy sem altatom el. Akkor kezdődött az, hogy nem akart elaludni. Nyűgös volt, napról napra egyre tovább tartott az altatás. Eljutottunk oda, hogy a végén már 2 óra altatás után sem akart elaludni. Így hagytam a fenébe az egészet. Majd alszik ha akar elven leraktam a kiságyába, amikor már láttam rajta, hogy kezd fáradni. Kb. 8 hós koráig ilyenkor forgolódott ott pár órát, mielőtt elaludt volna. Azóta alszik mint egy kisangyal. Ahogy lerakom, már a betakarás előtt csukva van a szeme. Szóval szerencsére csak átmeneti időszak volt.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem volt nyűg a cici ebben a korban. Sőt, amikor a második gyereket altattam egyszerre a naggyal, áldás volt, hogy így csendben van. De amíg kétszer aludt, volt időszak, mikor kendőben altattam el magamon egy fél órát, hogy aztán mindenki alhasson a nagy alvásidőben. Cici nélkül pedig mellé fekszem és énekelek neki halkan, aztán abbahagyom és tudja, hogy jön az alvás. De ez már másfél éves kora után lett így.
4/6 anonim válasza:
Az enyém pihenőszékben,ilyen idős korában meg az ágyra tettem és melé feküdtem.Ő bababakocsiban még kint sem aludt el,nem még bent.
5/6 anonim válasza:
Szopizás közben aludt el úgy 1,5 éves koráig, én hagytam, utàna már csak az ölemben ült vagy bekéredzkedett a kiságyba. Kicsi még, nyugodtan altathatod mellen.
A férjem adamo hintàban, babakocsiban, vagy csak felalá jàrkàlva altatta.
6/6 anonim válasza:
Ágyban. Ha nem akartak maguktól elaludni, akkor püfölgettem picit a popsijukat. Babakocsiban csak akkor aludtak, ha mentünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!