Sok ez a napközbeni alvás? Elcsúszott a kisfiam alvása.
21 hónapos a kisfiam.
Mostanában esténként nem akar aludni 22-22:30-nál előbb. Ilyenkor reggelente 7:30-8:00-ig alszik általában.
Dél körül megy aludni és 2,5-3 órákat alszik. Nem sok ez egy kicsit? Kellene keltenem?
Nem tudom mikor és hogyan csúszott el így az alvása.
Nem is olyan régen még korán kelt reggelente, 5:30-6:30 között és akkor este 8-9 körül már aludt, most meg csak a hiszti van 10-kor, hogy nem akar aludni. Visszasírom a korai keléseket.
Mennyit mozog napközben, mennyire van lefárasztva?
Ha nem nagyon, akkor nekem ez 2,5-3 óra sok. A két évesem max 2 órát alszik szintén ilyen dél tájban megy aludni, és utána este 8 körül ki is dől, és olyan reggel 6-6:30-ig alszik.
Volt olyan hogy az enyém is aludt vagy 3 órát, és akkor itt kukorékolt még 10-kor is. Azért délután 3-tól este 7-8-ig nincs olyan sok idő, hogy rendesen elfáradjon.
Hát,ha ennyi a nappali alvási igénye akkor nem,ne keltsd fel szerintem.Inkább próbáld jobban lefárasztani,és ha esetleg kap akkor csökkentsd a minimumra a cukor&csoki bevitelt.
Azt is nézd,hogy mikor fárad,mert lehet hogy szimplán átlép egy ponton X időben amikor már nem fáradt hiába tennéd le.
Nekem sokáig 21:00-kor aludt el a fiam,aztán egyszer csak ha ilyenkor kezdtem el letenni mint aki egy órával azelőtt még nem össze esni akart a fáradtságtól olyan erőre kapott,hogy sokszor éjfélig se tettem le.
Helyette elkezdtem 20:00-kor letenni,és minden rendben lett az alvásával.Egy időre.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!