Megérzi, hogy nem vagyok közel?
A kisfiam nappal nagyon össze vissza alszik-eszik. 5 hetes, amikor evés után elalszik és kimegyek a szobából , hogy tegyek vegyek én is. Felkel és sírdogál. Amikor vissza jövök megnyigtatom vissza alszik. Amikor az ölömben van vagy mellettem nyugodtan alszik de ha kimegyek a szobából felkel pár perc múlva.
Hogy lehet ez? Ilyen pici és érzi ha nem vagyok a közelében?
Nem.
Valószínűleg nem alszik elég melyen amikor kimész vagy lerakod. Ezért ébred fel. Vagy szimplán most ilyen időszaka van, hogy csak 10-20-30 perceket alszik.
Vagy csak egyszerűen a közelségedre vágyik. :)
Ez a későbbiekben is így lesz. Lesz, amikor akár hónapokig nagyon jó alvó lesz, és lesz, amikor csak a közelségedben fog aludni.
Volt, hogy a kisfiam csak akkor aludt napközben, ha ott feküdtem mellette.
TUTI hogy van erre valami radarjuk😂
10,5 hönapos lánykám a mai napig felkel abban a pillanatban, mikor próbálok halál csendben kiosonni😂
Akár éjjel, akár nappal. Mindegy hogy 10 perce, vagy 1órája alszik
Ha olyan napja van, bizony még pisilni is nehéz kiszökni😅
(IGEN TUDOM, ELKÉNYEZTETTEM/EHEZ SZOKTATTAM/ÉNHIBÁM... de nem érdekel:))))
5
Szépen leírtad, a fiam is ilyen volt,ilyen is maradt. Ezért is alszik velem születése óta.
Egy előző kérdésnél én is leírtam,hogy a mai szülők kb.elvárják egy egy hetestől is,hogy aludjon rögtön egész éjjel egyedül meg ha leteszi,akkor játszon meg csendben feküdjön,mert anyának edzeni kell meg körmözni,etc.
KÉRDEZŐ, ez természetesen nem neked szól,de ízlelgesd azt amit írt az 5ös. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!