Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem bír visszaaludni...

Miért nem bír visszaaludni éjszaka?

Figyelt kérdés

Az én picim 4 hónapos, nagyon sokat küzdtünk az elején is az altatással, most ott tartunk, hogy napközben pár perc ringatás után elalszik 40 percre, de ebben legalább egyszer még ringatni kell 2 percig. Viszont éjszaka x óra alvás után felkel, és nem tudjuk letenni órákig, karban is nyugtalan, össze-összerezzen egy ideig, amíg olyan mély alvásba nem kerül. Ez most éjszaka egyszer 2 óra volt, aztán egyszer 1. Persze, tudom, hogy lehet hasfájás, fogzás, mozgásfejlődés, az oltás emléke, stb, de mindig lesz olyan, amire ezt foghatjuk... Ki vagyunk már purcanva. =\

Másik, ami aggasztó, hogy az éjszakai elalvás után kb 1 órán belül sikít, de eközben alszik. Gyorsan felkapom, megszorítom, és abba is hagyja, egyből vissza tudom tenni, hiszen végig alszik. Mi történhet vele? Rossz álom?

2021. okt. 20. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem megkezdődött a fogzás. Az álmában sikítás ennek a tipikus jele. Illetve olvadd utána a 4 hónapos alvási regressziónak. Én ajánlom az együtt alvást, ha megoldható. Nem olyan ördögtől való, mint azt sokan gondolják.
2021. okt. 20. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi is együtt alszunk,így nagyon ritka volt az éjjeli felsírás (szerintem egy kezemen meg tudom számolni). Megébred,érzi,hogy mellette vagyok és hamar visszaalszik. Nekem cicin,de cumi is megteszi ha szereti a babád.
2021. okt. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!