Miért nem bír visszaaludni éjszaka?
Az én picim 4 hónapos, nagyon sokat küzdtünk az elején is az altatással, most ott tartunk, hogy napközben pár perc ringatás után elalszik 40 percre, de ebben legalább egyszer még ringatni kell 2 percig. Viszont éjszaka x óra alvás után felkel, és nem tudjuk letenni órákig, karban is nyugtalan, össze-összerezzen egy ideig, amíg olyan mély alvásba nem kerül. Ez most éjszaka egyszer 2 óra volt, aztán egyszer 1. Persze, tudom, hogy lehet hasfájás, fogzás, mozgásfejlődés, az oltás emléke, stb, de mindig lesz olyan, amire ezt foghatjuk... Ki vagyunk már purcanva. =\
Másik, ami aggasztó, hogy az éjszakai elalvás után kb 1 órán belül sikít, de eközben alszik. Gyorsan felkapom, megszorítom, és abba is hagyja, egyből vissza tudom tenni, hiszen végig alszik. Mi történhet vele? Rossz álom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!