Szülők hogy reagáltok arra ha éjszaka középen felsír a gyerek és el kell altatni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 00:31
11/17 anonim válasza:
Alap fáradtsági szint függvénye.
1. Megyek, megyek, na mi a baj kicsim, gyere, anya visszaaltat.
2. Fenébemár, már megint??? Jön anya, jön!!!
3. Drágám, most te jössz.
4. Horrrrkkkk pityipűűűű! (Apa pedig választhat az előző 3 opcióból. )
13/17 Leveltetu válasza:
3-as zsenialis... ha ezt apaval egyutt csinaljatok...megfizethetetlen. :)
14/17 anonim válasza:
Attol fugg ha csak normal nyoszorges siras 2 percet mindenkeppen varok, esetleg 5 percet. 5 perc utan mindenkeppen megnezem hogy miert sir a baba. Ha beszorult a laba a racs koze, kiveszem, ha kell pelenkat cserelek, de ha semmi baja, semmilyen korulmenyek kozott nem veszem ki az agybol, addig simogatom a fejet vagy a hatat amig el nem alszik. Ez akart egy ora is lehet, kozben esetleg halkan dudolok, bekapcsolok white-noise, de semmikeppen nem veszek fel szem kontatust vagy beszelek a babahoz. Termeszetesen ha beteg az teljesen mas szituacio.
15/17 anonim válasza:
Kérdező, Te milyen praktikát alkalmazol?
Barátom falujában egy asszony mákgubóból csinált teát (főzetet) a síró gyerekének, aki el is aludt - örökre...
Gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával börtönbe is került az anya.
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs még gyerekem
2021. okt. 23. 20:02
17/17 anonim válasza:
atfordultam anno a masik oldalamra. az exferjem soha nem kelt fel akkor se ha veletlenul otthon volt es jozan volt. a gyerek 3 hetes koratol megszokta hogy ha nagyon ordit akkor visszhangzik a szoba, ez egy ido utan unalmas lett es nem orditott. sose keltem fel mert sosem altattam es mint akkoriban tanacsolta a vedono ejjel sosem vettem fel ok nelkul. par heti bomboles utan szepen csend lett es aludtunk. Az ex azalatt is aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!