Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Én jó így,hogy kisfiam délelőt...

Én jó így,hogy kisfiam délelőtt alszik délután helyett?

Figyelt kérdés

Az egyéves kisfiam úgy alszik, hogy este 8 körül elalszik, hajnalban kel fel 5 körül. Addig alszik. Ez tök jó, mi is tudunk pihenni. De utána 9 körül újra alszik, kb két órát. Délután általában nem alszik, de 6 körül már nyűgös .

Nem délután kellene aludni inkább már

2021. okt. 14. 10:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Fél öt körül akart lenni.
2021. okt. 14. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld kicsit tolni az alvását, 11-12 körülre.
2021. okt. 14. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 13 hónapos és szintén délelőtt alszik.

Tíztől fél egyig.

Íy valahogy kihúzza estig.

Kilenc körül alszik el mert a fürdéstől este kicsit felébred.

Általában fél hétkor kel reggel.

2021. okt. 14. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
15 és fél hónapos, fél 11 körül alszik másfél órát, este 7-től kb. reggel 7-ig alszik... van ilyen
2021. okt. 14. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálja az én gyerekem is, én eltoltam a 9-es alvást 10-11-es kezdetre és legkésőbb 1-kor kel, utána 7-kor alszik.

Amíg megszokta, addig volt egy órányi nyűglődés reggel.

2021. okt. 14. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyilván idő, mire átáll egy gyerek. Ez úgy működik, hogy egyre többet és többet bír fent lenni a reggeli ébredéstől, míg szépen áttolódik délutánra, majd délutánról estére és végül így fogja elhagyni az egész alvás dolgot.

Hogy ki mikor áll át, az egyéni. Nincs ilyen elvárás, hogy mikor kell.

Van olyan gyerek, aki még 1,5 évesen is kettőt alszik, meg olyan is, aki már egyévesen se akar egyáltalán és nagy cirkusszal tudod letenni valamikor 2-3 felé...

2021. okt. 14. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem teljesen normális. 10 és 14 hónapos kora között kb ugyanígy aludt a kisfiam. Majdnem 15 hónapos volt, amikor átállt arra, hogy 11.30 ebéd, és utána alvás. Hagyj neki időt, be fog állni magától, ez egy folyamat 🙂
2021. okt. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!