Herbafill légzéskönnyítő párnalap vélemények?
Figyelt kérdés
Kisfiam náthás, napok óta többször kel éjjel. Rendeltem ilyen párnát, dédike varrt rá huzatot, és így alszik most rajta a kisfiam. Azóta nem is mocorog (olyankor susog a bébiőr) kicsit félek, hogy esetleg túl erős. Azt olvastam, hogy a testhő által szabadul fel az illatanyag, ehez képest illatozik az egész gyerekszoba. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Tényleg elég a huzat alá rakni? Mert így saját huzattal is ugyan olyan vékony réteg van közte és párna közt.2021. okt. 12. 20:52
1/2 anonim válasza:
Én imádom, mert tényleg megszűnteti az orrdugulást. És nyugodtan alszunk éjjel. Igen elég húzat alá rakni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már megnyugodtam, mert 2x felkelt éjjel éhen halni 😂 attól féltem hogy majd úgy kell keltegetnem reggel az erős illat miatt
2021. okt. 13. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!