Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikortól aludt a babátok...

Mikortól aludt a babátok állatkával/rongyival?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Soha, egyik se. A nagy 2 éves koráig cumis volt, de miután leszokott se szokott át másra. A kicsi anyatejes volt, cumit nem kapott, én voltam sokáig a "rongyi", majd erről is leszokott.
2021. okt. 7. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam két éves elmúlt mire elkezdett ragaszkodni egy rongyihoz.
2021. okt. 7. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiam olyan 3 éves korától kezdett ragaszkodni egy plüsshöz. A kislányom 13 hónapos, nincs alvós állata.
2021. okt. 7. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Két és fél évesen írattam bölcsibe, aznap hazafelé kapott egy kicsi plüss katicát. Most lesz 25 éves, a mai napig ott alszik az ágy sarkában Katca :)
2021. okt. 7. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam kb 1 éves kora után kezdett ragaszkodni egy plüss majomhoz. Most másfél éves, azóta is vele alszik, viszi magával mindenhová, keresi, ha sokáig nem látja, járja körbe a lakást és mondogatja, hogy ma.
2021. okt. 7. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 6 hónapos korától (már 7,5 éves és még mindig azzal alszik)

A fiamnak nincs ilyen, vagyis de, a kezem volt sokáig az ő alvókája 😒

2021. okt. 7. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Lányomnak pici baba korától van. Először ágyra rögzíthető volt, mert sokat voltunk kórházban. Egy tekeredő kukac. Utána egy horgolt zsiráf utazott velünk évekig mindenhová.

Most 5.5 éves, 2 varrt nyunyója van bojttal. Ezek mellett sokáig Bing nyuszi volt az állandó alvótárs Hopitivel.

Most meg majd' egy éve Olaf.

De a 2 varrt nyunyó az még mindig vele alszik.

Szóval mindig volt, de változó.

2021. okt. 7. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Lányom kb 5 hónapos korától. Fiam most 9 hónapos, neki nem kell (eddig legalábbis).
2021. okt. 7. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Kislányom kB másfél éves korában kezdett el ragaszkodni egy plüsshöz, előtte mindent dobált ki az ágyból, nem kellett neki
2021. okt. 7. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
kilenc éves korától
2021. okt. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!