Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől lehet nyugtalan éjszaka?

Mitől lehet nyugtalan éjszaka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy miért alszik nyugtalanul a 10 hónapos kisfiam?

Kb. 1,5-2 hónapja nyugtalanul alszik fél óránként felsír.

Éjjel még egyszer eszik

Egy szobában alszik velünk külön ágyban, de próbáltuk már úgyis, hogy köztünk alszik.

Napközben kétszer szokott aludni, fürdés után kap tápszert el is alszik 8 óra körül de 10-11 órakor felébred és kezdődik a sírás.

Valaki volt már így? Mi lehet a probléma? Nagyon kimerültek vagyunk már mindketten alig alszunk valamit.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2021. aug. 17. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Etelerzekenyseg felmerult? (tejfeherje, gluten)
2021. aug. 17. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem egeszsegugyi baj, akkor szepa?
2021. aug. 18. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam ilyen volt születésétől 2,5 éves koráig. 6 hónapos kora óta a mi ágyunkban alszik, mert így könnyebb megnyugtatni, nem kell fél - 1 óránként kimásznom az ágyból. Nemsoká 3 éves lesz, az utóbbi néhány hónapban már nyugodtabban alszik, ritkán sír fel. Pár napja megint elkezdte a gyakori ébredést, de most meg van fázva, bízom benne, csak ezért. Nálunk a fogzással nem függött össze a dolog, 18 hónaposan kint volt mind a 20 foga. Nálatok akár a fogzás is okzhatja. Vagy reflux, ételérzékenység. (Kisfiam 2 évig dietázott tejfehérje érzékenység gyanú miatt, tehát nálunk nem derült ki, mi okozza)
2021. aug. 18. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nem tudom, hogy valóban megtaláltuk-e a probléma okát de 2 napja nem kap D-vitamint és Bio Gaiat és sokkal jobbak az éjszakáink 2-3x ébredt csak fel odaadjuk neki a cumit vagy eszik és alszik tovább. De lehetséges egy kis szeparációs szorongás is.

2021. aug. 20. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A Vigantoltol fajhat a hasa. Van Gal K2D3 csepp helyette (3,5 testsulykilogrammonkent 1 csepp/nap), en azt adtam.
2021. aug. 20. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Eurovites D-vitamint használunk.

A Vigantolt még szülés előtt olvastam, hogy hasfájást okoz.

De kipróbáljuk amit javasolsz!

2021. aug. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!