13 hónapos fiam katasztrófálisan alszik nappal?
Kb 1 hete állt át az 1 nappali alvásra. Csak úgy hajlandó elaludni, hogy összebújunk. Ez nem is lenne gond, de nem tudok utána felkelni mellőle. Extra halkan kimászok az ágyból, teszek 2 lépést, neki meg kipattanak a szemei, hasravágodik és elkezd beszélni.
Ha nagy nehezen a kiságyban alszik el, akkor is ez van. Megmozdulok és felriad. Ha itt fekszem mellette, akkor simán alszik 2-3 órát.
Ez csak valami átmeneti időszak lehet, vagy mi történhetett? Segítsetek!
Ismerős… :)
Nekem az vált be, hogy kitapasztaltam, hogy mi az a pont, amikor moccanhatott - természetesen nesz nélkül.
Az én fiam cumizott ilyenkor még és nála volt egy pont, amikor szüneteket tartott a cumizásban, akkor tudtam, hogy már mély alvásban van. Ezután vártam még 2-3 percet és úgy össze jött általában.
Mi van akkor ha kinyitod az ablakot vagy beraksz valami fehér zajt hogy legyen egy alap susmogás, amivel ki tudsz szabadulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!