Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nyugtalan alvás 6 hetes...

Nyugtalan alvás 6 hetes babánál?Érdemes lenne szólni a gyermekorvasnak?

Figyelt kérdés

Már kb 5 napja olyan nyugtalanul alszik,éjjel is.

Egy órát vagy másfelet kinlódunk az alvással,úgy alszik el csak ha simizzuk az arcát,be szunyál 2-10 percre aztán felugrik,de eközben is állandóan fészkelődik,nyújtózik meg ki is nyissa a szemét,aztán simogatni kell megint mig vissza alszik.

Nappal alig alszik max 2x1-1órát,folyton ásít vagy nyüszög.Eddig el aludt magától is legtöbbször a kiságyban,nappal is aludt 3-3.5 órát többször.

Esetleg ha valaki járt ebben a cipőben kérem írjon.

2021. júl. 5. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Ez az úgynevezett „negyedik trimeszter” időszaka, ilyenkor normális, hogy nyugtalanul alszik, még nem fogta fel a kis lelke, hogy meg van születve és már nem egy test veled :) Keress így rá, hogy negyedik trimeszter, sok infó lesz róla.
2021. júl. 5. 18:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor megnyugszom hogy nem beteg :)
2021. júl. 5. 18:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamint lehet 6 hetes növekedési ugrás is. Akkor non-stop cici, ha anyatejes. Attól megnyugszik, aztán ez is alább hagy! De pl. a mi babánk a mai napig napközben rajtam alszik, csak este alszik el mélyebben a kiságyában.

Lassan 5 hónapos baba anyukája

2021. júl. 5. 19:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos tápszeres,de így is folyton enne,amúgy ilyenkor szabad neki adni amennyit szeretne? Simán be nyomja a 180ml.
2021. júl. 5. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Tápszeresnél picit megpróbálhatod emelni az adagját, de ezt inkább védőnőtől kérdezd meg. Azt tudom, hogy anyatejesnél cicizhet bármennyit, mert őket nem lehet túletetni, valamint attól termel több tejet a szervezetünk. Így áll be a kereslet-kínálat.
2021. júl. 5. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Hát azért a tapszerrel sztem vigyázz, mert simán túl lehet etetni. Nem jó az sem ha minden nyikkanasra eteted. Sokszor csak az anyukája kell neki nem a kaja.
2021. júl. 5. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Baromi sok a 180 ml. Ezert feszeng. 7 hónapos fiam eszik 180 ml-t.
2021. júl. 5. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Jesszus 180 rengeteg,szinten 7 hosom iszik annyit...fajhat a hasa tole,nem csoda,hogy feszeng,az neki tul sok meg
2021. júl. 5. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a 1,5 éves sem eszik egyszerre többet 180 ml-nélkül, uh szerintem is sok. Inkább adj neki picit gyakrabban kevesebbet, de ez nagyon megterhelheti a pocit szerintem.
2021. júl. 5. 22:19
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem eszik minden evésnél 180at,2x kapott eddig mikor át aludta az éjszakát,nem kért közben enni csak hajnalban,ennyit igényelt,amivel vissza is aludt még.A doktornő azt mondta annyit amennyit kér és amikor kéri,azért igyekszem be tartani a tápszeres dobozon lévő korlátokat.

Egy átlag evés 130ml,ettől kevessebbet nem lehet neki.

Amúgy a dobozon úgy írja,hogy 150ml+a tápszer=170ml kész tejci(5-8hét).

2021. júl. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!