Hogy alszik el délután a 18 hónapos babád?
Én megetetem rendes ebéddel, majd tápszert kap még utána. Általában elalmosodik berakom a kiságyba es alszik.
Sokszor van olyan, hogy felül, miután beraktam és a pelusát szagolgatja, plüsseit rendezgeti. Könyvet lapozgat. Nem sír. Csendben van. Ez van, hogy eltart 30percet is.
Ilyenkor jó, ha egyedül hagyom? Ezen gondolkoztam most miközben várom csendben hogy elaludjon.
(ha sír nagy ritkán mindig érte mmegyek.)
Pelusát szagolgatja??
1,5 évesen altatva aludt mindkét gyerekem. Az egyiknek simogatni kellett a hátát (ő tápszeres volt), másik szoptatva aludt el.
Örülj neki, hogy nem mászik ki az ágyból. 😄
Egyébként betehetsz neki relaxációs zenét.
1.Igen a pelusát szagolgatja. Nem pelenkát írtam... Gondolom ez a bajod... Es ez nagyon meglepő, hogy ezt félre lehet erteni, de szerintem csak a szokásos kotoszkodes....
2.köszönöm. Van kicso zenélős mackója, chicco-s azt is kapcsolgatja néha. Mindig bekapcsolom alvas előtt, ez a rituáléresze:) nagyon szereti
kötöZködés
Na ez a kötözködés.
Nem a pelus szón akadtam fenn, hanem hogy szagolgatja. Nekem fura. Ilyet még nem hallottam, hogy a gyerek szagolgatná. A szülő igen, hogy kiszúrja a tartalmat. De a gyerek?
Napközben ebéd után berakok egy mesét, lefekszik a kanapéra és kb 10 perc alatt elalszik. Csak miután elaludt húzom le a redőnyt, kapcsolom ki a mesét, adok neki kevés tápszert, és átteszem a kiságyba. Amúgy nem alszik el csak egy sor hiszti után.
De az esti altatás más tészta, kb 2 hete csak a mi ágyunkban alszik el, de ott is jó fél óra ellenállás után. Ha elaludt, akkor visszük át a szobájába. Reggelig alszik is nyugodtan.
Gondolom textil pelusról van szó, amit olelget, szagolgat, csak nem írta le a posztoló másodjára sem, hogy textil...
Az én lányom ebéd után alszik, kb 3 percig simogatom, ennyi.
Este mese után magára hagyjuk, nem tudom utána mikor alszik el, de csendben van
Szerintem ez így szuper. Nekem is önállóan alszik el,ebéd után peluscsere,lehúzzuk a redőnyt,megkapja a nyunyókáját ( légyszi ezen is akadjon fent valaki 🤦♀️) és magától el alszik,van,hogy nem azonnal. Ha nem sír,nem megyek be.
Sok gyereket kell simizni,altatni,de az én gyerekeim erre nem voltak vevők.
Ebéd, peluscsere, kis ágyba rakom, redőny le, puszi és megyek kifelé.
A fiam néha kiabál, hogy anya, vagy hogy nem működik a kamera😂😂 ha bekapcsolom akkor kikiabál, hogy működik a kamera. Pörög, a cumijával játszik,neki más nincs az ágyában, majd elalszik, van hogy kell 30 perc, van hogy 5.
2 éves de kb 1 éves kora óta így alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!