Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egy éves babám nagyon nehezen...

Egy éves babám nagyon nehezen alszik el, tudtok ötleteket mondani?

Figyelt kérdés

Régebben ringatva aludt el, van hogy hamar van hogy nyűglődve. Pár hete próbálom tanítani hogy egyedül aludjon el, a mi ágyunkra teszem mellé fekszem és énekelek neki vagy paskolom a fenekét. Sajnos ez a módszer is csak 1-2 napig volt hatásos. Fél óra kell neki hogy elaludjon, elötte tekeri és dobálja magát össze vissza az ágyon azt kell figyelnem hogy le ne essen róla. Sajnos a ringatásról le kell szoktassam, mert babát várok és folyamatos hányingerem van + fáradt és gyenge vagyok.

Azt látom rajta, hogy fáradt és aludna de lenyugtatni képtelenség arra a szintre hogy el is tudjon aludni. Egyik este 1 órába telt mire elaludt. És mindig azt hittem na most alszik, erre ő még akkor is fordult egyet rágta az újját, kaparta a lepedőt... Tud valaki tanácsot adni hogy mit csináljak, hogy ez az altatás rövidebb ideig tartson? Mivel nyugtassam le, hogyan altassam?

Vagy valamit rosszul csinálok?

Előre hálás!!!

2021. márc. 12. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Làbadra teszek egy pàrnàt ès rafektetve ringatod.

Amùgy fèl òra nem hinnèm, hogy soknak szàmìt.

2021. márc. 12. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálva és sajnos nem működött. Sokszor fél órát altatom hogy fél órát aludjon csak.
2021. márc. 12. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányszor alszik napközben?
2021. márc. 12. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Hordozoban esetleg?
2021. márc. 12. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:

2X alszik napközben, egyet délelőtt egyet délután. 1,5-2 órát általában de van hogy ennél kevesebbet.

Hordozót, hintát utálja azonnal kéri vegyem ki. Úh az sem vált be nálunk.

2021. márc. 12. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 11 hósan csak 1x alud mert minden altatás kész kín volt, onnantól minden megoldódott. 3 voltam.
2021. márc. 12. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3

Azt is próbáltam már, igaz nem most hanem amikor kisebb volt (kb 10-11 hósan) de akkor az nem volt jó, mert nem volt neki elég és hosszú volt az ébrenléti idő. Mondjuk most meg lehetne próbálni, veszíteni valónk nincs.

2021. márc. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!