Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 15 hós nem alszik pár napja,...

15 hós nem alszik pár napja, mi lehet?

Figyelt kérdés
Nem a foga zavarja, mert kapott gyógyszert éjszakára, mégis fél-1-másfél óránként kel. Alig birom visszaaltatni is. Köztünk alszik. Már nagyon kivagyok...
2021. márc. 7. 04:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
9-es vagyok, gyerekenkènt vàltozik, van 2 ismerős, akinek a gyerekènek nem múlt el. Az egyik 4 èves, egyre ritkàbban, de van, hogy sikìtva èbred. A masik csalàddal nem tartom a kapcsolatot màr, ott kòmàba esett a gyerek, ès miutan felèbredt, idegrendszeri kàrosodasa maradt. Iskolàskorara megmaradt, kèsőbbit nem tudok.
2021. márc. 7. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Uram Isten,azt hittem azt fogod írni max egy hónap mire rendbe jön. De ez nagyon durva. Hát remélem nálunk nem a helyzet. Kedves kérdező nektek is kívánom a legjobbakat és mielőbbi jobbulást!
2021. márc. 7. 22:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó! Nekünk ma egy kicsit jobb volt az éjszakánk. Hamar visszaaludt ha felébredt. Elmúlt az orrfolyás is.
2021. márc. 8. 11:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet segített, hogy tegnap délután vagy 4-szer visszaaltattam és így majdnem 3 órát aludt összesen. Elvileg ha nagyon fáradt, akkor sem tudnak jól aludni.
2021. márc. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!