Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csináltok ha borul a...

Mit csináltok ha borul a napirend?

Figyelt kérdés
7kor szokott kelni 9 hónapos babám, 10-11:30/12:00-ig szokott aludni és 15:00-16:30-ig,majd 20kor alszik. Ma kicsit korábban kelt, 9kor visszasírta magát az ágyba, aludt fél órát és most teljesen felborult minden. Ilyenkor mit szoktatok csinálni? Altassam 3x,vagy húzzam az időt? Nagyon álmosnak tűnik de nem bírom visszaaltatni :(
2020. dec. 1. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Próbálom követni a gyerek igényeit .Ha álmos altatom ha nem akkor ébren van.Ilyen idősen nálunk mire én megszokott egy napirendet akkor átáll.Vagy pl a fogzás nagyon megviseli. Ilyenkor csak a túlélésre játszunk inkább. Az esti fürdés ami fix ilyen esetekben.
2020. dec. 1. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont, mint az első. De általában délutánra már kb visszaálltunk az eredeti napirendbe.
2020. dec. 1. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor egész nap hisztis, próbáltam visszaaltatni de csak néz rám a bárgyú kis szemeivel... Na mindegy majd lesz vmi :/ igen tudom hogy változik, de úgy örültem hogy végre van valami rend, meg időm is van, és nagyon jókedvű is szokott lenni.
2020. dec. 1. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Az en fiamnal sosem alakult ki napirend, pedig az összes okosságot végigjátszottuk. Igy amikor látom, hogy álmos, leteszem aludni. Ehhez képest azért az fixen kialakult, hogy 9:30-10 körül megy a nagy alvására.

Amíg szenvedtem, hogy ráerőltessem a napirendet, addig iszonyú hisztis voltak. Amikor az ő igényeit követtem, akkor minden ok és ki is alakított egy kb rendszert. Alszik délelőtt délután és este fele 30-60 percet.

Szerintem ilyenkor az a legjobb megoldás, ha nem görcsölsz rá.

2020. dec. 1. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy jó kiadós ebéd után 13 órakor elaludt, azóta is durmol... :) így már nem lesz probléma szerintem az esti altatással :D
2020. dec. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!