Mit csináljak, hogy aludjon a kislányom?
Decemberben lesz 2 éves. 3 napja sztrájkol. Hulla fáradt látom rajta, néha elalszik a földön is már. Kb 2 óra a max, amit alszik éjjel egyhuzamban, nappal jó ha fél órákat alszik. Aztán felkel és hisztizik, hogy nem álmos. Teljesen felborult a napirendünk, igazából már nincs is. Az éjszakánk úgy nézett ki most, hogy 8tól aludt 10ig, aztán enni kért, adtam neki, szopizott (igen még szopizik), éjfél volt mire újra letudtam rakni. Nagyjából 1ig aludt, majd megjelent a szobánkban visítva,csapkodva, onnantól kezdve 4ig fél órákat aludtunk. Bevettem magunk közé az ágyba, de így sem aludt. Aztán végül 5től 7ig aludt egy nagyobbat. Összevissza van minden, én nem tudom mitől. Most aludt el 20 perce az előbb a földön, bevittem a szobájába, de már felébredt és megy a hiszti.
Valakinek tipp, hogy miért lehet?Vagy van vmi front, és más gyereke is bedilizett? Értem én, higy dackorszak, de azt miért alvás helyett csinálja?
Van egy 9 hónapos kistesó is, de ő ugyanúgy alszik normálisan. Féltékenység nincs, szeretnek együtt játszani. Nem gondolnám,hogy ez a baj.
Szerintem is feszegeti a határokat.
Már a 14 hós lányom is volt, hogy éjszaka úgy döntött, hogy kicsit szórakozik, ugrált az ágyban, ha kimentünk sírt, ha bementünk nevetett...
Hát mi szépen otthagytuk. Baromi lassan unta meg, kb 3-4 órán keresztül játszottuk, hogy bementem, lefektettem, betakartam, kijottem.
A cici pedig nehéz ügy, mert a kicsi miatt nem tudnád elválasztani. Bár gondolom nem is akarod.
Éjszaka is akár szopizni?
Őszinte leszek, nem bantasbol, de 6 barátnőm van 1,5 év körüli gyerekkel. Ebből 3 szoptatja még, és ez a 3 baba csinálja rendszeresen az éjszakai "kínlódást".
Van amúgy alvós barátja?
Lehet, hogy nem mutatja, hogy féltékeny, de attól még előfordulhat.
Kicsi hol alszik?
Akkor most a gyerek irányít és emiatt nem alszik az egész család?
Ha férjed a kialvatlanságtól balesetet szenved vezetés közben, akkor majd rendbe teszed a kisfőnököt?
Köszönöm a sok választ bírná esetben este fél 9kor szopizik és 9kor már alszik, csak most ez eltolódott a kisasszony miatt. Éjjel nem szopizik már régóta, csak alvás előtt és reggek ébredéskor.
Az tudom, hogy nem megoldás, hogy köztünk alszik, most fordult elő először. Van egy plüsskacsája, azzal alszik 1 éves kora óta. Beszédben ott tartunk, hogy 2-3 szavas mondatokban beszél. De nem igazán mond ilyenkor semmit, csak hogy "nem álmos vagyok", nem akarok aludni, nem alszok. Egyébként én is otthagyom a szobájában, de hallom, de felébredek és hallom, hogy dumálgat magában. Van, hogy kijön, és csak leül a földre. Vagy elkezd játszani.
Most sikerült lerakni 9kor aludni, remélem, hogy ma nem csinálja éjjel a fesztivált, mert nappal nyomta rendesen. Fél órát aludt összevissza reggel 10től este fél9ig.
Valaki kérdezte: a kistesó külön szobában alszik. Nem ébred fel a testsvére hisztijére, szerencsére nagyon jó alvókája van.
Szia
Én kérdeztem a kistesót, de azért, mert eszembe jutott mivan, ha azért megy át, mert látja, hogy a kistesó veletek alszik és ő is ott akar
De ha teljesen külön van ő is, akkor nem tudom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!