Hogy bírtátok ezt az időszakot?
Espumisant adtam neki gyakran
Legrslegjellemzöbb a haspuffadás mert még tudatosan nem tudnak pukizni
Ilyenkor még nem hisztiznek. Csak azért mondom, ne használd még ezt a kifejezést, nehogy félreértsenek. 3 hónapos kor körül átlagban elmúlik a hasfájás. Tornáztasd, masszírozd sokat, lajhárfogás, sok hasra tétel, vedd magadra ha sírdogál, tőled várja a megoldást, megnyugtatást.
Kitartás, nem tart örökké.
Sír, mert fáj neki valami, nem oké valami. Elég valószínű, hogy a hasa az, plusz anyahiánya van, adaptálódniuk kell a kinti világhoz. Van, hogy a babának ez nehezebb, másik babának könnyebb. Ha magadra rakod, jobban fogja érezni magát, még ha közben fáj is a hasa.
Ez ilyen, ezt ki kell bírni, nappali segítség kellene neked. Nekem nem volt, de szerintem az a jó, ho ilyenkor egy nagymama jön legalább heti egyszer, esetleg kétszer, átveszi a babát két etetés közt nappal, és anyuka ilyenkor próbáljon aludni, feküdni.
Nekem nem volt, és nekem konkrétan olyan pszichés félelmem volt, hogy mi lesz, ha ez még évekig így lesz, és sosem fog aludni, és én ebbe fogok belehalni:-)))) Komolyan:-))
Amúgy majdnem így lett, az első gyerekem két éves szülinapjáig SOHA nem aludta át az éjszakát. Sajnos lehetett neki, - mint utólag kiderült - kis tejfehérje érzékenysége, tápszeres volt 3 hónapos kora után sajnos.
Utána a foga jött, mikor a tejet elhagytuk, akkor azért nem aludt, aztán meg csak szimplán cumi, anya, cumisüveg kellett.
Közben született a tesója másfél éves korában, és egy hónap különbséggel kezdték átaludni az éjszakát. A nagy kétévesen, a kicsi hét hónaposan. De az az első hat közös hónapuk?? A patikus kérdezte, hogy miért nem tudok egyenesen menni!! :-)))))) Nem tudtam. Olyan kimerült voltam. :-))
Kitartás, mára már csak szép emlék, és ez szélsőség, a te babád valószínű 3 hónapos kora után úgy fog aludni, mint a bunda. Kérj segítséget nappal, hogy tudj néha nappal aludni.
Figyelj te is arra, h. mit eszel. Nézz utána miket nem ajánlott.
Tornáztasd, simogasd a hasát.
Rugalmas hordozót ajánlom még. Ha magadra kötöd jót tesz a pocakjának és aludni is fog szerintem.
Szegény gyereknek baja van, azért sír, nem hisztizik.
Ha extrém sokat sír, beszélj a dokival, védőnővel.
Az alváshiányhoz meg szokja hozzá, a legtöbb baba ébred éjjel is..
Ha hasfájós, 3 hónapos korban szokott javulni a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!