Házikó kiságy csecsemőkortól?
Megoldható lenne, hogy már csecsemőkorától leesésgátlós, alacsonyan fekvő házikó kiságyban altassam a gyereket, ne hagyományos rácsos kiságyban? Csinált már valaki ilyet? Jó lenne, hogy oda lehet feküdni mellé, de félek, hogy az éjszaka közepén elmászkálna és utána bealszik a hideg parkettán. De mondjuk a rácsos kiságyak rácsai is kivehetőek, hogy tudjon közlekedni a gyerek nagyobb korában.
Ilyesmire gondoltam:
A lányom 4 hónapos kora óta matracon alszik a földön. Alatta van egy vastagabb szőnyeg, így nem gond, ha lepottyan, nem zavarja. Amikor felkel, akkor meg magától le tud mászni, most 9 hónapos.
Szerintem egy szuper dolog!
Én mondjuk amit linkeltél, magasnak találom, talán le kéne vágni a lábait, hogy amikor lekúszik róla, ne essen arcra nagyot.
3-as vagyok, mi ezért használunk csak matracot, nincs kerete meg ilyenek, amitől magas lenne. Simán le tud mászni, megtanulta.
Erről a linkelt ágyról szerintem is leesne, ráadásul fejjel előre.
Amikor várandós voltam, akkor jött csak látogatóba, akkor költöztünk be, semmi nem volt a gyereknek. Azóta nem kérdezte, hogy hogyan alszik.
Nem gondolom, hogy problémázna rajta, az a lényeg, hogy legyen hol aludnia.
Annyi még, hogy mi vettünk faliszőnyeget, hogy ha odagurul a falhoz, akkor ne legyen neki hideg. Illetve egy tényleg puha szőnyeg alá, ami ugye nagyobb, mint a matrac, így ha legurul, akkor is melegen fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!