A gyereket mennyi időden érdemes a saját ágyába szoktatni, hogy ne legyen olyan nagyon nehéz vele később, mint ebben a műsorban? :
#Ágyba szoktatás
2020. szept. 29. 21:24
11/14 anonim válasza:
9 hónapos ikreink vannak, nekünk az volt az alapelvünk, hogy mindenki a saját ágyában alszik el. Ha később felkelt és nem tudtam visszaaltatni, vagy többször felriadt egymás után, akkor átvittük közénk (első 3 hónapban szinte minden nap aludt köztünk valaki). Mai napig előfordul. De az fix, hogy a saját ágyukba rakjuk le őket este.
12/14 anonim válasza:
Nálunk hiába volt első naptól külön szoba és ágy, 6 évesen kezdődtek a gondok, addig szépen aludt a szobájában. Akkor rájött, hogy ha mi együtt alszunk, ő miért aludjon egyedül, meg nem szeret egyedül lenni a szobájában. Volt szobaátrendezés, kapott x, y plüssöt, kislámpát stb, simogatni kell, úgy alszik el az ágyában, de reggelre mindig ott van köztünk. 3 éve megy a huzavona :(
13/14 anonim válasza:
Mi amint hazajottunk a korhazbo la sajat kisagyaban aludt. En nem tdutam volna ugy nyugodtan aludni, hoy tuson almomban barmikor rahuzhatom a takarot, vagy rafekszem. Nekem igy jobb volt.
Napkozben elaludt t mellettem az agyban, vagy szopi utan, de. Mikro mar forgott, nem aludt az agyban, csak sajatjaban.
14/14 khniki válasza:
Szerintem az elejétől kezdve. Én 2 hónapos korában kezdtem, egy kínszenvedés volt. A következőt biztos, hogy első perctől oda fogom lerakni. Ez persze a nappal. Amúgy 4 hos koráig babaöbölben aludt éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!