Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 23-24 fokban mit adtok a...

23-24 fokban mit adtok a babátokra?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt visszatettük a fűtőpanelt 9 hósom szobájába. Nem tudom jó e a hőmérője, de tegnap egész éjjel 24 fokot mutatott. Kislányomra hosszú ujjú bodyt, gatyót és zoknit adtam, mivel a takarót mindig lerúgja magáról. Én azt hittem, hogy így inkább melege van, de előbb mikor átjöttem tőle, megfogtam a kezét és majdnem hideg volt. Fázhat? Adjak még rá valamit? Vagy állítsam 26-27 fokra a panelt, így hogy nincs takarója? Szerintetek?
2020. szept. 23. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
23-24 fokban egy szál body van a peluson, takaró nélkül és melegük van így is. 18-19 fokban alszanak vékony pizsiben, takaró nélkül.
2020. szept. 24. 00:40
 2/10 Lollipop Girl ***** válasza:
50%
Egy rövidujjú bodyban alszik,vékony takaróval,de kb 5 másodperc alatt letornázza magáról,amikor én fekszem le mégegyszer betakarom,de reggelre valami akrobata módjára egy kicsavart pózban találom,hol félig betakarva,hol a takaró a kiságy ellenkező oldalában van összegyűrve. 😬🤷‍♀️
2020. szept. 24. 01:18
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Nem egészségey 24-26 fokban aludni, babáknak sem.

Ne felvedd a hőmérsékletet, hanem állítsd lejebb 21 fokra.

2020. szept. 24. 05:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Rövid ujjú body, vékony nadrág, zokni nélkül, takaró nélkül. És ennyire sose fűtünk, természetesen van még ennyi, még nem hűltek ki a falak szellőztetéssel.

Télen max. 20-21 fokon szokott lenni a termosztát éjjel-nappal.

2020. szept. 24. 06:49
 5/10 anonim ***** válasza:
A hőleadástól is lehet hideg a keze. Egyáltaalán nem törvényszerű, hogy meleg, izzadt kell legyen, mikor próbálja szabályozni a hőjét, pláne ilyen melegben, sokkal valószínűbb, hogy hideg lesz több helyütt is a testfelülete 8mondjuk akár a háta), keze. borzasutó káros ilyen hőségben altatni szegényt, már a 24 fok is sok, a 26-27 meg egyenesen szauna éjjelre, akkor is, ha alapon fázósabb alkat lenne. Végre elmúlt a kánikula, lehül a levegő estére, Te meg vissazfűtöd megint élvezhetetlenre. Arrról nem is beszélve, hogy így csak kiszárad teljesen anyálkahártyája, torka, és pont attól fog valamit benyalni, aztán majd azt hiszed megfázott éjjel, mikor pont a melegtől betegedhet le, a szanaszét szárított nyálkahártyája felhívás keringőre minden kis vírusnak, bacinak. Olvassgass egy picikét ebben a témában, Egyedi a hőtűrés, vannak fázósabb típusok és olyankok akik egyáltalán nem bírják a hideget, de az az egy hótziher, hogy bármelyik típusba is tartozzék valaki, ez a hőmérséklet aludni egészségtelen. oké, hogy lerúgja a takarót, de akkor sem kell megfőzni azt a gyereket, ha jóindulattal is teszed. Ha 22 fok lenne sem fázna ennyi ruhában meg.
2020. szept. 24. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő. Az én 8 hós lányom meg is fagyna egy szál bodyban éjjel. Most rövidujjú body és egy vastagabb rugdalózó van rajta. Nem a sima anyagú, hanem picit vastagabb, és ilyen bolyhosabb anyagú belül, most lehetett venni a lidl-ben pont. Nem, nincs melege. Minden gyerek más. Próbáld meg kitapasztalni, hogy a te babád milyen. Az enyém fázósabb az átlagnál. Januárban született, akkor hosszú body, rugdalozó és hálózsák volt rajta. Mindenki megszólt, hogy megfőzöm szerencsétlen gyerekemet, mert az övéknek ennyi ruhában melege van. Én hülye hallgattam rájuk, egyetlen éjjel kevesebbet adtam rá, másnap már nem győztük porszizni az orrát. Nyáron a legnagyobb melegben sem altattam soha ruha nélkül, akkor amikor mások egy szál pelusban altatták az övéket. A lányom fázott body nélkül.
2020. szept. 24. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
6+ és nem kell lepontozni azért, mert az én gyerekem egyértelműen fázós. :D
2020. szept. 24. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, simán vannak fázós babák/emberek, de az ettől függetlenül áll, hogy 26-7 fokban aludni totál egészségtelen. Nyáron persze más, akkor a páratartalom is másképpen alakul, a mesterségesen fűtött levegő eleve száraz. Nyilván a trópusi, meleg égövi babák már genetikájuk okán is kitűnően alszanak ennél melegebb időben is, de egy európai genetikájú, magyar baba, nem fog jól aludni 27 fokra fűtött(!) szobában. Teljesen kiszáradnak a légutai.
2020. szept. 24. 10:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, mi sem a szobát fűtjük fel, hanem inkább adok rá még egy réteget. Nálunk sincs télen 22 foknál több a szobában, meg párásítottunk is, ha szükséges volt. (6os voltam)
2020. szept. 24. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk is 24 fokra van állitva a termosztát de ágy magasságban csak 22-23 fok van. Az enyémek fázósak es utálják a takarót szóval hosszu pizsomában plussz zokniban alszanak. Hajnalban vékony pléddel betakarom őket.
2020. szept. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!