Baj, ha rajtam alszik?
Nem, de később megbánod.
Én javaslom, hogy szerezz be egy kendőt, akkor legalább fogsz közben tudni csinálni valamit.
Próbáld meg 20 perc múlva letenni.
Ez sem ideális, de nyilván jobb, mint 4 órán át ülni vele.
Képzeld el, hogy a 7 hetesed mellett van egy 18 hónapos gyereked, aki gondoskodásra szorul / pelus, enni, lehet nem is beszél még/
Akkor menne ez?
Félre ne értsd, a kötődő nevelés elvei szerint nevelem a gyerekeim, viszonylag hosszn szoptatok (1 éven túl).. nem mintha számítana, csak nem olyan emberként tanácsolom, hogy erre ne szokjatok rá, aki szerint az együttalvás szb ördögtől való.
Kitartás!
Gratulálok!
Nem hiszem, ez van. Az alvás megvonása miatt az ember amúgy is sorra hoz bizonytalan kimenetelű döntést... szerintem az egésznek a titka, hogy később ne szalasszátok el a jó alkalmat a "normális"-ra való átszoktatásra pár hónaposan kényelemből vagy éppen mert cuki. Sajnos a mi családunkban ez gyakran megtörtént, és így voltak kiskamaszként is gyakran szülők közé kéredzkedő gyerekek...
Amire figyelj, hogy mellkason alvás balesetveszélyes tud lenni, ha te is elalszol. Kitartást, nem tart örökké a nemalvás:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!