Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 2-3 hetes babátok mennyit...

2-3 hetes babátok mennyit alszik evés után?

Figyelt kérdés

A babámnak evés után sokszor kell 3 óra is mire vissza alszik, ilyenkor persze van hogy 2x is etetni kell közben. Ma pl 9-kor kelt, és most 13 órakor aludt vissza..igaz igény szerint etetem nem keltegetem 3 óránként. Lehet hogy ez a baj,hogy "túl kipihent" mire ébred?

Nem sok ez egyszerre? 17 napos egyébként.

2020. aug. 13. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hu nekem 6 hetig csak 20-30 perceket volt fent egesz nap aludt,meg este is. Neked keveset alszik szerintem. Nem sir?
2020. aug. 13. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Miután eszik, elvan kb 1 órát de utána nyűgös, sír, dajkálni kell
2020. aug. 14. 04:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert almos,ilyen pici babanal lehet az egy ora is sok. Altasd.
2020. aug. 14. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nappal 2-3 órákat alszik, szopizás+altatás meg pelus csere 1 óra kb. Én is iszsz tolom, ha nagyon meleg van és szomjas, volt, hogy óránként kelt, ilyenkor rövidebb ideig szopizott. Éjjel 2x kel, akkor gyorsabban is szopik ( kb 20 perc) és visszaalszik. Én is aludhatnék, de a melleim nem bírják a 4-5 órás szünetet és fejnem kell sajnos... 🙁 ja, néha ébren van az enyém is, tegnap pl. déltől fél 4-ig csak el-el szundizott. Milyen pózban alszik?
2020. aug. 14. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Leginkább háton alszik.
2020. aug. 14. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt,amíg háton altattam.. Rámkötve bekuckózva meg hason viszont alszik jól, nem tud kapálózni és felébreszteni magát vele. Légzésfigyelővel szerintem nem gáz. Én is csak hason aludtam anyukám szerint. Ha gondolod egy próbát megér.
2020. aug. 14. 18:28
 7/7 khniki ***** válasza:
Ilyen picúrok általában 20 percet bírnak ébren lenni...
2020. aug. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!