Neketek meddig aludt a baba a babakocsiban?
Figyelt kérdés
Nekem az első kislányom 2 éves koráig. Kíváncsi vagyok másnak meddig, mert mindig mondták hogy milyen nagy már ahhoz hogy bababkocsiban aludjon.
Egyébként most várom a másodikat...kíváncsi vagyok ő meddig lesz babakocsiban alvós.🤔😀
2020. jún. 24. 12:27
1/17 anonim válasza:
Nekem is két éves koráig. Valamiért csak abban jött álom a szemére. 😊
Persze csak délben.
2/17 anonim válasza:
KB soha... Amíg egész kicsit addig akarata ellenére is elaludt pár sarok után. De picit később már egyáltalán nem. Szóval alvásra mi nem is használtuk. Alvás otthon, és utána mentünk levegőzni.
3/17 anonim válasza:
Sosem aludt babakocsiban.🤣 Inkább hurcizós baba volt.
4/17 anonim válasza:
A fiam kb. 11 hónapos korig, akkor állt át az egy alvásra és az ebéd után az ágyban volt. Én is most várom a másodikat, meglátjuk, ő hogy szeretné.
5/17 A kérdező kommentje:
Nálam 1,5-2 órát simán aludt benne délután a kertben.🙂
2020. jún. 24. 12:30
6/17 anonim válasza:
4. vagyok. A fiam séta közben aludt el időnként, de akkor lakásban laktunk. Most már házban lakunk, meglátjuk a kicsi alszik-e a kertben, bár őszintén szólva én az ágyban alvás híve vagyok.
7/17 anonim válasza:
Nekem sosem aludt el benne,hiába tologattam.
8/17 anonim válasza:
Talán 2-3 alkalommal az elmúlt 2 év alatt 😂
9/17 anonim válasza:
7 hónapos koráig aludt csak el babakocsiban. Onnantól nem volt hajlandó..
10/17 anonim válasza:
Hú de megnyugtatnak ezek a válaszok. Azt hittem, a babakocsiban alvás képessége tök gyakori.
Az én kisfiam sem aludt gyakorlatilag soha a babakocsiban. Akkor kezdtük hasznát venni a babakocsinak, amikor már nézelődött és így ébrenléti szakaszban mentünk sétálni. (2 hetes a kistesó, jó lenne majd beleszoktatni, hogy tudjunk rendesen játszizni a naggyal, de ahogy a válaszokat látom, ez vagy sikerülni fog vagy nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!