Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A gyerekem esténként felébred...

A gyerekem esténként felébred és 3-4 órát nem alszik. Miért?

Figyelt kérdés
16 hónapos a gyerekem és esténként 11-12 órakor szokott elaludni, alszik pár órát és felébred, 3-4 órát ébren marad és hiába akarom elaltatni, amíg ő nem álmos nem is akar elaludni. Miért lehet ez, hogy minden este felébred és több óráig nem akar visszaaludni?

2020. ápr. 26. 03:27
 1/5 anonym34 ***** válasza:
Nekem most lesz 15 honapos a lanyom es hajnal 1-töl kezdödik a muszak.. kb 15 percenkent sir fel es ez tart vagy 5-ig escmeg reggel se alszik olyan sokaig 7-8-kor mar fent van... lehet fogak vagy idegrendszer fejlödes stb... most en magam se tudom miert van ez nalunk
2020. ápr. 26. 04:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért csinálják,az enyém 12 és 18 hónapos kora között volt fent 2-3 órákat, evett is. 8kor elaludt és éjfél után ébredt. 2-3 órát fent, majd 7kor újra ébredt és indult a nap. Durva időszak volt, de 18 hónaposan magától elhagyta, most 2 éves és átalussza az éjszakákat. Jelenleg az újszülött kistesó míatt vagyok fent éjjelente :)
2020. ápr. 26. 05:01
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Ekkor hagytuk el a napkozbeni 2x alvast

Csak ebed utan aludt 2 orat

Onnantol nem volt ejjeli miszak 🙂

2020. ápr. 26. 05:58
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
És mit csinálsz? Felkapcsolod pl a villanyt?
2020. ápr. 26. 06:37
 5/5 anonim ***** válasza:
És napközben mennyit alszik? És mikor
2020. ápr. 26. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!