Nektek mennyit alszik napközben a 2 hónaoos babátok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 11:05
1/8 anonim válasza:
2 hónaposan minden etetés után aludt egy órát nappal.
2/8 Encianyu válasza:
7-9 ig, utána délben egy fél óra, aztán délután fél 3, 3 tól 6 ig. Aztán éjfélig buli van 😄😅
4/8 anonim válasza:
Kb. 5 órát volt összesen fent,a többin aludt. Most 3.5 honapos es olyan 8 órát tölt ébren.
5/8 anonim válasza:
Pontosan nem számolom, de: 7 körül kel, eszik, játszunk vagy fél órát, aztán alszik rajtam egy órát. Ez ismétlődik sokszor. :D kb 11-éjfél körül tudom az ágyba letenni és ha szerencsém van átalussza az éjszakát. Ha nem, akkor többször is kel enni. Azt vettem észre, hogy ha nappal többet tud aludni, akkor éjjel átalussza. Tehát azért vagy 5x biztos alszik rajtam egy órát. Igen, semmire nincs időm, de csak így alszik és jókedvű... Majd idővel változik.
6/8 anonim válasza:
Első baba napi 3 szor 1 órát
6-7 hónaposan jóval többet aludt
1,5 éves múlt igaz egyszer alszik de 2,5 órát
2. Baba
Szinte egész nap alszik
30-40 perceket van ébren
7/8 khniki válasza:
Kb. 5-6 órát aludt, ha jól emlékszem. Ebből a déli alvása volt igazán hosszú, akár 4 óra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!