Miért nem alszik nappal az ágyában a kisfiam?
Kb 3 hetes kora óta nem hajlandó. Amúgy is rossz nappali alvó. 30 perceket alszik nappal. Kivéve, ha toljuk babakocsival kint, vagy adamo hintában kint. Akkor akár 3 órát is.
Idebent 30 percet hajlandó a játszószőnyegen, vagy a hordozóban hanyatt. Hason, ha elfárad, elalszik, ott 40 perc-2 óra. De átlagban inkább a 40 perc jellemzőbb.
Azért furcsa, mert éjjel az ágyában alszik. Ráadásul 3 hete már átalussza az éjszakát. (1-1 nap van mikor éhesebb és egyszer felkel). Nem értem mi játszódhat le a fejeben.
Előbb is direkt elringattam mikor láttam, hogy már álmos, hogy na most aztán jól beteszem a kisagyba. Aludt is mikor otthagytam. 5 perc múlva sírt. Kihoztam a játszószőnyegre, azóta is alszik. Gondolom majd a szokásos fél órát.
Annyira amúgy nem zavar, mert úgy tűnik elég neki ez a 2-3 óránként fel óra mert nem nyűgös csak már este fele mikor a fürdetés közeledik. Csak egyszerűen nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!