Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki mikor cserélte le a babaágyat?

Ki mikor cserélte le a babaágyat?

Figyelt kérdés

Szinte csak dísznek van nálunk az ágy, kiskorában aludt csak benne a fiam.

Volt, hogy kivettem a matracot, leraktam a földre, mellé feküdtem, így aludt a szobájában. Ezért arra gondoltam, hogy lecserelem az ágyát leesésgátlós ágyra.

Korai lenne még? 15 hónapos.

2020. márc. 3. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A fiam 6 hetesen aludt benne utoljára
2020. márc. 3. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

A nagy 17 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat, a kiságy nálunk is csak dísz volt.

A kicsi még most is a rácsos ágyban alszik, 21 hónapos, egyelőre nem tervezzük még átalakítani neki (kombi), szereti a kis kuckóját, a pálcákat sem vettük még ki.

2020. márc. 3. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mi anno nem rácsos ágyat vettünk, nem is átalakítható, így muszáj másikat venni.
2020. márc. 3. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

17 hónaposnak néhány hete cseréltük le. Nem tudott már aludni a rácsosban, egyszerűen nem fért el, fent is voltunk éjszakákat. Mióta lecseréltük jelentősen javult az alvása.

Szerintem nem korai.

2020. márc. 3. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Alapvetően érdemes minél tovább húzni a cserét. Mármint hogy minél tovább aludjon a kiságyban. De ha soha nem alszik benne, akkor ez nyilván nem szempont. De a leesésgátlós ágyban sem fog aludni.
2020. márc. 3. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 19 hónapos. A kiságyában alszik. Még nem tervezzük lecserélni.
2020. márc. 3. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
17 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat
2020. márc. 4. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:

A nagylányom most 4 éves, neki 3,5 évesen alakítottuk át az ágyát. Ő sokáig nem szerette volna.

A fiam 2,5 éves volt, amikor már szerette volna, hogy átalakításuk az ágyát.

A kislányom most 1,5 éves, neki most alakítottuk át az ágyát. Ő már nagyon igényelte.

2020. márc. 4. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
2,5 eves volt amikor lecsereltuk. Egybol kapott egy felnott meretu agyat, de van 2 eleg magas halos leesesgatlo szerelve az oldalara. Ettol olyan az agya, mintha egy gyerekagy lenne, csak sokkal nagyobb. Nagyon szereti.
2020. márc. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!