Babatakaró igen vagy nem? Milyen? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sok helyen olvasni, hogy a babatakaró kerülendő. Azonban sajnos az én fiam valamiert nem alszik jól hálózsákban. Egyelőre még csak egy hónapos szóval még nem tekereg álmában egyelőre. Mik a tapasztalataitok? Vannak kevésbé veszélyes takaró fajták? Esetleg olyan hálózsákok, amik igazán kényelmesek lehetnének? Valamilyen praktikus tipp/tanács esetleg?2020. febr. 28. 20:33
11/13 anonim válasza:
Nem minden baba huzza a fejere a takarot, vagy akad be a racsba es fullad meg... se ha 10000 kozul 1 pont az enyem??? Igenis veszelyes a takaro. A baba agyaba ne legyen semmi. El nem tudom kepzelni, hogy egy orokmozgo baban hogy marad rajta a takaro ejjel amugy is.
12/13 anonim válasza:
4hós a kiafiam, kezdetektől takaróval alszik. Nappal, amikor figyelek rá, sima pléddel, éjjel viszont könnyű, nagylyukú kötöttet/horgoltat használunk. Így ha a fejére is húzza, tud alatta lélegezni :) a vastag paplan, pléd tényleg veszélyes tud lenni! Hálózsák, ahogy előttem is írták sokan, még jó, biztonságos alternatíva. Sajnos a babám nem viseli el magán, de én is próbálkozok vele, mert bizony a takaró sokszor lerepül éjszaka :)
Ilyen takarót készítetten neki (csak kékben) : [link]
És ilyesmije van még: [link]
13/13 anonim válasza:
Utolso.. ettol meg siman megfulladhat. Plane ha majd mar jobban mozog. Par het...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!