Fázik éjjel a baba. Mit tudnék még tenni?
Bocs, én mint "modern" anya 63 éves vagyok, nálunk sosem volt a lakában nappal 20 foknál melegebb, éjjel meg 16-18 fokot tartottunk.
A gyerekeimen éjjelre volt egy kezes-lábas pizsama és egy gyerekpléd takarónak (illetve amíg picik voltak, pléd-anyagból varrt hálózsák), és nem fáztak, cserébe nem is voltak betegesek, a megfázást hírböl sem ismertük.
Szóval ahelyett, hogy a válaszolókat hülyének minösíted, inkább gondolkodj el azon, ha MINDENKI ugyanazt írja, akkor miért ne lenne igazuk????
Nem hülyéztem le senkit!
Mégis mennyi különbség van 20 és 23 fok között? Csak azt utálom, hogy mennyire neki tudnak esni az embernek, pusztán ,mert 2 3 fokkal melegebb van nála. Nálunk régi nyílászárók vannak, folyamatosan húz az egész lakás. Nem szeretném a fűtést lejjebb venni, akkor nagyon hideg lenne.
Miből gondolod, hogy az én gyermekem beteges? Hidd el, sosincs túl öltöztetve. Nappal harisnya+body, éjszaka body+kezeslábas. Ez túl?!
Annyit kérdeztem, miért hideg a keze mindig?
De igazából örülök, mert feltettem egy kérdést,ami alatt be lehet bizonyítani, ki mennyire okos és jó anya. Újfent.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!