Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Németek is így alszik napközben?

Németek is így alszik napközben?

Figyelt kérdés

Üdv. Mindenkinek.

Tudnátok abban segíteni, hogy tudnám a napközbeni alvást egy kicsit javítani.

Már nagyon unom, hogy kb óránként alszik egy 20 percet egyszerűen nem alszik többet, 4 hónaposak leszünk, altatni kell.

Az esti alvás úgy ahogy tökéletes, este 11 alszik de azt is úgy h kb 5x vissza altatom mire oké viszont utána csak 1x eszik kb hajnal 5 és utána egyből alszik tovább 8-9 óráig.

Látom rajta napközben is álmos igényli az alvást de nem alszik eleget.

Egy 3 napja enni sem nagyon akar igaz akkor kaptuk a Rota oltást.

Volt meg valaki így? Vannak valami trükkök?

Mit kellene máshogy tenni?

Köszönöm előre is.

A levegőn jól aludna, de nem viszem ki csak ha jobb idő van, abból pedig mostanában nem volt sok.

2020. febr. 7. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
ja, natürlich - az oltás megzavarja, ha túl lesz rajta, figyeld meg a ritmusát, és alakíts ki napirendet
2020. febr. 7. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nein
2020. febr. 7. 18:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Telefon ilyen ügyesen ír 😀😂

Hat napirend én....próbálok mindent úgy csinálni ahogy szoktunk, de olyan nincs, hogy egész nap a házban vagyunk ezt úgy értem mamánál is sokat vagyunk.

Két hónapos koráig szépen evett 4 óránként azóta nem megy valahogy a dolog.

És egyre rosszabb.

Az oltás előtt is megvolt már ez az össze vissza étkezés.

De mi költő fel 30 perc után? Én ezt nem értem 😅

2020. febr. 7. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az en babam is csak 30perceket alszik 3-4szer napkozben. Probaltam hogy rajtam hatha tovabb alszik ugy de nem. Viszont este furdes utan kidol es reggel 7ig alszik. Ha nem nyugos akkor fogadd el.
2020. febr. 7. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is 3x30 percet aludt nappal, egy éves koráig pedig 2x30 percet. Tökéletesen elég volt neki. Vannak ilyen gyerekek, ezt el kell fogadni.
2020. febr. 7. 18:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Szívesen elfogadnám ha nem lenne hisztiske.

Meg nem is az a baj h nyűgös, hanem h elfárad másfél óránként, azért az napi 5-6x 30 perc, nem könnyű sajnos öt altatni sem.

Remelem fog alakulni ez a dolog, de köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2020. febr. 7. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban általában így alszanak. 4x 5x 30-40 percet. Ez majd kb 6 hónapos korában fog változni, akkor már inkább 1-1,5 órákat alszanak napi 3x.És bizony altatni kell őket, ez nem mindig könnyű. 4 hónaposan egyébként van egy alvásborulás. Amennyire tudod, tartani kell a megszokott rendszert és pár hét alatt elmúlik. Este 11-kor alszik el? Mert az szerintem nagyon későn van. 8 körül próbáld meg letenni aludni.
2020. febr. 7. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Próbáltuk hamarabb altatni, egyszerűen nem hajlandó, már mindenféle praktikát kipróbáltunk.

Nekünk ez jött be fel 9 fürdés, 9-fel10 vacsi, és alvás, alszik ő már 10 fele csak fel-fel sír vissza-vissza kell altatni és igen kb 11 mire már nem ébred meg.

Most is fel 11 már 2x vissza kellett ringatni.

Ha hamarabb fürdetem, képes még 3x is enni és minimum hajnal 1 fent van.

2020. febr. 7. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor alszik napközben utoljára? Mert ha előbb lenne az esti rutin, akkor lehet, hogy az utolsó alvásánál megkezdené az éjszakai alvást. Persze ez nem megy egyik napról a másikra, de szinte tuti, hogy ez későn van neki és túlfárad addigra.

Egyébként ajánlom Dr Dénes Ivett Békés éjszakák vidám nappalok C. könyvét. Nekem az nagy segítség volt.

2020. febr. 8. 10:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Változó az utolsó szundi is, olyan este 7 - fel 8 kor van akkor alszik meg 20-30 percet, próbáltuk úgy is h előtte fürdés: katasztrófa lett a vége 😂😂

Meg hajnal 3 is néztük egymást ☺️.

2020. febr. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!