Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 16 honapos és még kel éjjel...

16 honapos és még kel éjjel 1x, mikor szokik le róla?

Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Ezt nem lehet megmondani. Minden baba más.

Az enyém 15 hónapos és 1.5-2 óránként kel.

Az unokaöcsém 5 éves és 1x még ő is kel.

Irigyellek!

2020. jan. 17. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szintén 16 hónaposom van. Ő is 1x kel viszont akkor ébren van minimum 2 órát..
2020. jan. 17. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Az en lanyom kel, iszik kb 2 dl tejet es alszik tovabb igazabol. Tudom h lehetne rosszabb is, de igazabol engem az orvendeztetne meg ha jobb lenne hamarosan :)
2020. jan. 17. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nővérem fia 3 éves és még mindig 4x kel fk ez tényleg nagyon változó. Az én lányom 1 éves e 8 hónapos kora óta nem kel egyszer sem. Este 9-10 körül elalszik és reggel 8-9ig alszik. Van neki tea mellette. Ha véletlen felkel akkor iszik de nem szól és alszik is tovább.
2020. jan. 17. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor tedd össze a kezed és imádkozz, hogy maradjon így.

15 hónaposan a lábyom átalusta az éjjelt.

16 hónaposan 2-szer kelt, ami nem baj, az annál jobban, hogy visított 40 percet akármit is csináltál.

3 hetet tartott.

Megibt átaludta az éjjelt 2 hónapog.

Most 1 hétig 2 szer kelt alkalmanként 35 p-1,5 h visítás..

Már alszik a kezedben

Ágy éri a lábát felriad

Kezdődik elölről.

Előtte soha nem kellett altatni.. magyarunk ringatni sétálgatni vagy ilyesmi... sőt 2 perc után hagytad az ágyában, elaludt egyedül...

Úgyh ez nagyon változó....

Most is emiatt vagyok ébren 😩

2020. jan. 18. 02:22
 6/8 anonim ***** válasza:
17 hónapos most kelt másodszor,éppen azt várom hogy elaludjon és visszarakjam a kiságyába. Tegnap ez 2 órán át tartott mert olyan felszínesen aludt hogy akárhányszor átraktam mindig megébred és sírva fakadt.Ez megy két napja. Előtte hónapokig 1x-2x kelt de gyorsan visszaaludt,előtte ha felkelt éjjel 1-2 órát fent volt,előtte nem kelt éjjel. Ez olyan változó mint az időjárás.
2020. jan. 18. 04:01
 7/8 anonim ***** válasza:

22 hónapos a lányom és egyszer kel az a szerencsém hogy van be téve neki egy üveg tej. Megissza és visszaalszik de van amikor az sem elég és mennem kell.

Nem tudod kiszamitani mikor milyen vagy mikor változik meg. Alkalmazkodni kell hozzá sajnos akkor is ha az nekünk fárasztó

2020. jan. 18. 09:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Azert szerintem h 5 evesen kel egy kisgyerek az mar reg nem az atlagos kategoria. Remelem par honapon belul abbahagyja. Szuleink elmondasa szerint mindketten a ferjemmel gyorsan, par honaposan raszoktunk az egesz ejjel alvasra... de kar h ezt nem lehet orokolni :D
2020. jan. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!