Csak túlöltöztetve tudom altatni, különben beteg lesz. Mit csináljak?
Elég hosszú kálvária... a lényeg, hogy a 13 hónapos fiam nagyjából 2 hónapig gyakorlatilag nonstop beteg volt :( Egy ideig nem volt fűtés (szerelés) és akkor elkezdtem ilyen melegebb, paplan szerű töltött hálózsákban altatni, nappalra kicsit jobban feloltoztetni.
Hiába vagyok tisztában vele, hogy betegséget a kórokozó csinál, nem a hideg, de higgyétek el, hogy amint kicsit lengébben akarom hagyni, atom taknyos lesz megint.
Tehát most az van, hogy 20-21 fokos szobában nem tudunk visszatérni a vékony hálózsákra... a paplan vastagságúban alszik, a lábán levágtam a rugit hogy annyival vékonyabb legyen........
Mit csináljak? Ha így marad azzal mennyire ártok neki?
Én egyébként gondolkoztam, hogy talán az, hogy “fázós lesz” nem is annyira jó érvelés, mert egyre melegebb évek vannak és a meleg tűrés fontosabb szerintem. Vagy csak magamat nyugtatom :<
20-21 fokban az én 1,5 évesen is rövid body hosszú pizsi rugi
Paplanhózsákban alszik
Én hosszú pizsiben ,2 es vastagságú paplanban
Szóval szerintem egyáltalán nincs túlöltöztetve...
Ha nincs hosszú rajtam,akjkor zokni kell nekem.
Férjem ugyanitt egy alsóban alszik..
Ha felöltözve nyugodtan alszik, akkor ne stresszelj rajta.
Múltkor melegebb lett(23-24 fok)véletlen, nem izzadt a lányom de 8-szor kelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!