Lassan 11 hónaposan már nem baj ha csak egyszer hagyom aludni?
Általában reggel 9 órakor ébred. 12:00-12:30 körül alszik el, és 15:30kor ébred van hogy picit előbb. Ezután Ő már 18:30-19:30 körül már aludna újból, de ha hagyom utána éjfél-1 óra után alszik el és megint csúszunk mindennel. Ezért amikor észreveszem, hogy kezd álmos lenni, nyűgös akkor kimegyek vele a gyerekekhez vagy nézzük a kutyákat cicákat vagy megmosom az arcát. Elég nehéz ébren tartani de könnyebb mint fél éjszaka fent lenni.
Szerintetek így nem baj ha csak egyszer alszik?
Ha reggel 9kor kel, 3 óra múlva nem kellene lefektetni. A deli alvást told ki 13-ra vagy 13:30-ra.
Ha nem 19:30-kor fekszik le, hanem 20:30-kor, akkor vegigalussza az ejszakat? Vagy mindenkeppen felebred, csak akkor a felebredes ideje valtozik?
En mondjuk reggel 8 korul keltettem a fiamat, 12:30 vagy 13-kor ebed utani alvas, delutan magatol ebredt 15 korul, és este 19:30-as fürdés után, ahogy sikerült ágyba menni :)
Nyilván hajnal 1ig bulizzon mindenki a baba miatt, reggel meg nem tudnak felkelni...
Semmi baja nem lesz ettől kérdező, szuperül csinálod, ki kell tapasztalni a dolgot.
Nagjàból itt elégeltem
Meg én is
Általáma 10-11:30 aludt majd 15:30-16:00
De így is éjjel tudtam letenni
Reggel 6 kor kelt mindig is
Én kitoltam a délelőtti ébrenlétet..
( nálatok most van akkor alvás)
Így le tudom tenni 8-9-kor
Az a helyzet hogy ezt nem én alakítottam ki hanem Ő saját magának! Persze attól hogy így írtam, ne képzeljétek el azt hogy hoppá dél van most lenyomom aludni. Akkorra már nyűglődik,de próbálom elhúzni mindig. De így végig gondolva ha annyira álmos lenne akkor a 8 órai fürdetés után nem várna 10ig az alvással.
Egyébként pedig azért mert nyilván nekünk is kéne napirend. Nekem se jó hogy dél-1 órakor adom neki oda a tízórait mert akkora esik... Nyilván az a helyes hogy korábban kelünk és időben fekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!