Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A nők tényleg elhiszik, hogy...

A nők tényleg elhiszik, hogy Réka az update étkezéstől és a Réka-tornáktól néz ki úgy, ahogy?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 01:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Bocs, de ahogy Réka kinéz az nem egy totál elérhetetlen dolog."

Nem arról van szó, hogy elérhetetlen, de az komolyan hihetetlen számomra, hogy elhiszik a nők, hogy a bohóckodós aerobik dvd-től gyakorlataitól, meg az adalékanyagos norbi-hamitól úgy fognak kinézni. Mert nem... El lehet érni, csak nem úgy, ahogy reklámozza magát.

2015. aug. 19. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Jó, ez igaz, de ez ugyan olyan, mint a ránctalanító krémek reklámja 16 éves modellekkel, meg a karcsúsító bugyi plakát anorexiás lányokkal, a narancsbőrkrém sportolókkal stb stb, meg amúgy bármilyen más reklám.

Igazad van, de akkor a mosópor reklámokon, meg a többin is fenn lehetne akadni. Ilyen manapság a marketing, ezt mindenki tudja, illetve tudhatná...sajnos az emberek mindent elhisznek.

Egyébként nem csak az ő hibájuk, mert az emberi alaptermészet nem olyan, hogy mindenkiről mindig azt feltételezi, hogy át akarja verni. Ezt meg ugye mások kihasználják. Na. :-)

2015. aug. 20. 20:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk én még egyik mosópor gyárat se láttam "verni a nyálát" a facebookon meg a tévében meg mindenhol, hogy őket miért tartják hazugnak, meg igenis ők tojták ki a spanyol viaszt és a dvd-től meg az update csokicsigától mindenki más is úgy fog kinézni mint Réka, aki nem, az meg egy szánalmas dagadt paraszt, aki "zsírbörtönben" él és nem akarja eléggé a dolgot.. :)
2015. aug. 22. 02:12
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Persze.. pont úgy néz ki, mint akinek sorvad a lába meg a feneke... xD

[link]

2015. aug. 23. 16:16
 15/18 anonim válasza:
Szerintem csak erősen reménykednek benne :D
2015. aug. 26. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Bocs, ez tényleg izom:

[link]

Semmi csoffadás

[link]

2015. aug. 27. 21:27
 17/18 anonim válasza:

Én soha nem hittem el,nem is érdekel se ő se a férje.

Az értelmes nők nem hiszik el az ilyen baromságokat,akiket itt előttem leírtak,azok mind lebutított hercegnőcskék,arról viszont nem a női nem tehet,hogy ilyenek lettek,hanem a társadalom,ami megszülte őket...

N

2015. szept. 8. 19:57
 18/18 anonim válasza:

Annyi tény, hogy sokat kondizik, fut és még órákat is tart. Ennyi sporttól jóhogy megizmosodik az ember. Egyszer én is elkezdtem Réka-tornázni, rövid időn belül észre is vette barátom, hogy feszesebb vagyok, de abbahagytam sajnos. Most ezt újra szeretném kezdeni, hátha nem hagy alább a kezdeti lendületem (na meg lesz rá időm) és több eredménye lesz.

A Norbi update-ről nem tudok nyilatkozni, mert drágának tartom és még sosem vásároltam a boltjukban.

Update kódos dolgot sem ismerem még.

Az biztos, hogy a táplálkozáson múlik a legtöbb. Szakértők szerint 70%-ban (ha jól emélkszem) függ a fogyás attól, hogy miket és mennyit eszik az ember.

Én például elhagytam a cukros üdítőket, nassolást és megpróbálok odafigyelni, hogy mennyit eszek (ami annyit jelent, hogy csak addig eszem, amíg jól nem laktam). Így sikerült néhány kilót leadnom az utóbbi hónapokban tornázás nélkül. Nem azért élek, hogy egész életemben meg kelljen vonnom magamtól pl a csokit. Ha megkívánom, akkor persze eszek, de max 3-4 kockát a táblából. Mondjuk ritkán történik ilyen.

Szóval én táplálkozásban inkább követem a magam útját. Valószínűleg az update jobb, de én nem bírnám. Réka tornás DVD-i meg hatásosak voltak nekem, csak több kitartásomnak kéne, hogy legyen.

Elhiszem, hogy kellő kitartással és munkával érte ezt el Réka. Én nem lennék rá képes. Báááár szerintem már túlzásba viszi.

/OFF: Azt viszont sosem tudtam megérteni, hogy miért kell a másik embert óvodás módjára bántani. Senki sem tökéletes. Ő ilyen géneket örökölt, erről nem tehet. Emiatt egy kultúrált, értelmes ember nem lófejezi le a másikat. Csak magát minősíteni az, aki íly módon csúfolódik bárkin is!/

2015. dec. 23. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!