Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi szerint vigyünk utazásra...

Norbi szerint vigyünk utazásra update kaját (ahogy ő is mindig visz és természetesen megkövezi azokat, akik esznek egy cukros müzlit), mert mindenhol cukorral bombáznak. Tényleg?

Figyelt kérdés

[link]

:D:D:D

2015. júl. 25. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A fizikum a kondíciót mutatja. Aki beteg, annak a kondíciója nem jó. Az hogy öröklött vagy nem öröklött betegség az ebben az esetben mindegy. Norbi nem egészséges, szívbaja van. A vékonysága jelenleg pedig sajnos a betegségéből ered. Egy rákos ember is lesoványodik, mégsem mondjuk rá, hogy jó a fizikuma...
2015. júl. 25. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja, és ők is "hétköznapi" emberek, semmi rendkívülit nem tettek le az asztalra. Edzeni én is edzek és vállalkozásom is van, attôl hogy tévében szerepelnek, akár én is megtehetem ha jelentkeznék valamelyik valóságshow-ba szóval ez mind nem nagy kunszt. És ezt mindennemû utálat vagy rosszindulat nélkül mondom.
2015. júl. 25. 16:27
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy a vékonysága a betegségből ered és már hogyne számítana, hogy veleszületett betegség, mikor arról vitatkozunk, hogy az életmódja egészséges-e? A veleszületett betegségnek semmi köze az életmódjához és ma már nem is beteg mert felgyógyult. Kérlek nézz már meg egy a rák miatt lefogyott embert és Norbit. A vékony és az izmos nem ugyanaz. Kívánom sose legyen rákos vagy komoly beteg ismerősöd, de akinek van az valószínűleg táncolna örömében, ha ilyen állapotban lenne a hozzátartozója, mint Norbi, akit te betegnek titulálsz. Ez még viccnek is rossz volt, amit írtál.
2015. júl. 25. 16:29
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Azzal, hogy valakinek ezrek követik az életét önszántán kívül is kikerül a "hétköznapi" ember körből. Lehet rossz szót használtam. Arra gondoltam, hogy népszerű, ismert emberek, celebek, ha így jobban tetszik.
2015. júl. 25. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
40%

semmi rendkívülit nem tettek le az asztalra.

Persze egy ekkora vállalkozás kiépítése, koordinálása semmi. csak azért nincs belőle több, mert az emberek lusták...:D:DDDDDDD

2015. júl. 25. 16:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Norbi nagy ívben nem érdekel, de ami az utazást illeti...

Én saját ételt viszek, mert nem lehet akárhol leakasztani nekem való ételt.

De azért sokszor meg lehet oldani a nem cukros étkezést. Egy oldalon a belevaló ketogénezők sokszor azt taglalják, hogy milyen könnyű durván szénhidrátszegényen enni pl. egy mexikói étteremben is s a koktéloknál is van megoldás. S az ottaniak tipikusan napi 20g ch alatt élnek.

Azért az olasz éttermekben már nekik se megy a dolog.

Az update-ről nem tudok sokat, csak hogy nekem tuti nem való. Eleve az ilyen flancos üzleti izéket kihagyom. Xillites csokit, gabonakolbászt és paleo zsemlét sem veszek borsos áron, minek? S az update-nek jóval rosszabb híre van...

Norbi pedig úgy nem szimpatikus, ahogy van, de szerencsére nem olyan híres, hogy a gyk-n kívül valaha is halljak róla (illetve jó médiumokat preferálok) s ez az ellenszenv jobbára csak ösztönös, bár tuti van alapja.

2015. júl. 25. 16:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
"ekkora vállalkozás kiépítése"- :D:D Apámnak egy egész gyára van, basszus mégsem istenítem. Nagyon sokan vállalkoznak, hidd el. Ebben nincs semmi rendkívüli.
2015. júl. 25. 18:24
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
8: Norbi jól néz ki a korához képest? Apám idén 60 lesz, ő fiatalabbnak néz ki :D
2015. júl. 25. 20:49
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
ebben a vidiben nem mondott butaságokat mert a müzli tejjel az tényleg brutál durva,főleg reggel.
2015. júl. 26. 03:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo!ha neked ennyire nem jon be a Norbi akkor megis miert foglalkozol vele?raadasul ha kritizalni akarod ot illetve mocskolni akkor legalabb utana nezhetnel annak amit belinkelsz es bizonyitekkent probalsz felmutatni hogy ot mocskolhasd mert nem egeszen felel meg az altalad leirt vadaknak.(ugyanis az edesseg cukormentes barmennyire is nem annak latszik amit a kislanya a kezeben tart).senkit nem kovez meg aki az o eteleit fogyasztja csak probal ravilagitani arra hogy fontos lenne odafigyelnununk a taplalkozasunkra..mindenkinek szive joga eldonteni milyen taplalekot fogyaszt es mivel szeretne mergezni magat de legalabb nem kellene reklamozni a hulyeseget,megis milyen valaszt szeretnel ?azt h persze egyed csak a sok cukrot nyugodtan kilo szamra nem art az inkabb hasznal???te fogyaszd,egeszsegedre !de miert lazitod a nepet a hulyesegre!
2015. szept. 12. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!