Norbi szerint vigyünk utazásra update kaját (ahogy ő is mindig visz és természetesen megkövezi azokat, akik esznek egy cukros müzlit), mert mindenhol cukorral bombáznak. Tényleg?
semmi rendkívülit nem tettek le az asztalra.
Persze egy ekkora vállalkozás kiépítése, koordinálása semmi. csak azért nincs belőle több, mert az emberek lusták...:D:DDDDDDD
Norbi nagy ívben nem érdekel, de ami az utazást illeti...
Én saját ételt viszek, mert nem lehet akárhol leakasztani nekem való ételt.
De azért sokszor meg lehet oldani a nem cukros étkezést. Egy oldalon a belevaló ketogénezők sokszor azt taglalják, hogy milyen könnyű durván szénhidrátszegényen enni pl. egy mexikói étteremben is s a koktéloknál is van megoldás. S az ottaniak tipikusan napi 20g ch alatt élnek.
Azért az olasz éttermekben már nekik se megy a dolog.
Az update-ről nem tudok sokat, csak hogy nekem tuti nem való. Eleve az ilyen flancos üzleti izéket kihagyom. Xillites csokit, gabonakolbászt és paleo zsemlét sem veszek borsos áron, minek? S az update-nek jóval rosszabb híre van...
Norbi pedig úgy nem szimpatikus, ahogy van, de szerencsére nem olyan híres, hogy a gyk-n kívül valaha is halljak róla (illetve jó médiumokat preferálok) s ez az ellenszenv jobbára csak ösztönös, bár tuti van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!