Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Akkor már inkább egy update1...

Akkor már inkább egy update1 túrórudi, mint egy pöttyös nem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 17:40
1 2
 11/14 Bogoj válasza:

én egyszer kóstoltam a norbi-félét, a felét ki kellett dobnom, olyan rossz volt. néztem, hátha lejárt a szavatossága, de úgy tűnt, nem. alapból szar ízű.

inkább a pöttyös. az finom, és még olcsóbb is.

2013. nov. 7. 11:42
 12/14 anonim válasza:

A pöttyös sem a régi, mióta a pénz nagyúr lett. Ezelőtt 30 évvel más volt az íze és az állaga is. Az összetétele ennek is liberalizált lett, mint minden jónak, azóta azt sem tudom, hogy mit eszek, illetve etetnek meg velem, mert az összetételben is hazudnak, mint a vízfolyás.

Ha ezt tartják most a favoritnak, akkor milyen lehet a többi? ...persze mindez elmondható minden és különösen a készen kapható élelmiszerünkről.

2013. nov. 8. 16:57
 13/14 anonim válasza:
akkor már inkább minden update sz*r a kukába
2013. nov. 8. 21:21
 14/14 MrPifta ***** válasza:
Minden kajánál igaz ez: Első az íz. Nem eszek updétet, ha nem finom. Második az ár, a kalória csak harmadlagos. A kalóriákat tömni kell befelé, nem számolgatni őket.
2013. nov. 10. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!