Egész sokat leadtam már de most ugy döntöttem, megpróbálkozok az Update péksütikkel. Az a tervem minden reggel 1 szem 1 es kódú péksütit megeszek de csak szigoruan napi 1 x és az is csak reggel. Hizni fogok tőle? Vagy esetleg megálok a fogyásba?
Táp nem csicska, te kis tudatlan buta emberke. :D
Kezdj el normális dolgokról tanulni és egyszer megköszönheted neki és a "csoda" diétának a fogyást és az egészséget. ;) Én már csak tudom, -23-24 kg, és eltűnt a betegségem is, amióta sz*rt nem eszem. ;) (és a kedvenc példám: egy meddő nőnek gyereke lesz, mert elkezdte ezt a csoda diétát, pedig a kedves orvosok már lemondtak róla ;) )
Semmi baj. A beszólások mostanra inkább jólesnek.
Szerintem próbálkozz meg hagyományos tojás (rántotta, tükör) + sonka, szalonna, paradicsompaprika, uborka retek hagyma.. verzióval, amúgy ha az updét szimpatikus akkor erről tudni kell, hogy Norbi is elismeri az ilyen reggelit.
U1 sütik helyett meg valami kókuszlisztes süti. Lehet venni is ilyet, én tényleg biztonságosabbnak tartom mint a sima lisztes / vagy a szójás lowcarb lisztes alternatívákat.
Updét alapelv: a lowcarbbal fogysz. Igen, tökéletesen komoly és igaz. 'nem a szalonna hizlal hanem a kenyér"
Vajon az updét miért 'mű' kenyeret, de igazi (teszem azt jóféle) húsokat árul? Mert az igazi kenyértől elhíznak, a műanyagtól nem. Ellenben a sonka.. azzal soha semmi baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!