A Norbi lisztet kell kevernem más fajta liszttel?
Olvasd el ezt a kis történetet és megérted:
Volt egyszer egy asszony, aki nagyon szerette a macskáját. Minden nap tejet adott neki, amit 200 ft-ért vett a sarki boltban literenként. Egyszer meglátta egy bio boltban, hogy árulnak egy kis 2 decis, cicás képpel díszített flakonban, egy "cicatej" nevezetű árut, melyet külön macskák igényei számára alakítottak ki. Ez a kis 2 decis flakon 400 forintba került, de mivel az asszony szerette a macskáját ezért megvette neki. Hazaérve jutott eszébe, hogy ha már kétszer annyiért vette a cicatejet mint a rendes tej literét, elolvassa az összetevőket. Az összetevők között csak két dolog szerepelt: víz és tehéntej. A cicatej tehát nem volt más mint rendes bolti tehéntej, tízszeres higításban. Tehát a nő 20x-os árat fizetett ugyan azért a tejért, csak azért mert a flakon jól nézett ki, és szerette a macskáját.
Ne vegyél Norbi lisztet, nézd meg az összetevőit!! Búzaliszt.. meg ilyenek!! Az egy kamu!!
Vegyél teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet(nem fehéret!!) vagy zabpehelylisztet, de még a teljes kiőrlésű búzaliszt is jobb!!
Én évek óta az első kettőből sütök, (kis adagban néha a t.k. búzalisztből is adok hozzá) és minden szuperül sikerül!! A kenyér, a palacsinta, a kelt tészták, leveles tészta, stb..
A norbis lisztet fele-fele arányban kell keverni a rendes liszttel.
Én is inkább a tönkölybúza lisztet ajánlom.
Én speciel vérig lennék sértve, ha norbi terméket próbálnának eladni nekem. Anélkül, hogy szándékomban állna bárkit is megsérteni (Norbin kívül), ezt a márkanevet a reklámzabáló konzumidiótáknak találták ki, akik a disznózsírt is megvennék, ha rajta állna a norbi ápdiéta címke. Ez tipikusan az a termékcsalád, amelyiket nem a minősége, hanem a marketingfogásai miatt vásárol a hiszékeny fogyasztó.
Sajnos, nem ez az egyetlen ilyen termékcsalád. Itt érdemes egy kicsit böngészni: www.foodindex.hu. A húskészítmények között találtam két norbi-"kaját" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!