Az update diétában mit szabad és mit nem szabad enni?
"Nem működött."
Tehát kalóriadeficitben voltál és mégis híztál?
"képtelen voltam fogyni, de még utáltam is őket"
Miket ettél mellé és hogyan, milyen ételekben készítetted el? Ez azért fontos, mert ha mellé túl sok volt a zsír például, akkor nyilván kalória többleted lesz és hízni fogsz. A kérdésem második fele meg arra vonatkozik, hogy sok ilyet láttam már, hogy valaki nem tudja elkészíteni megfelelően a "modern" (értsd: nem galuska és krumpli) köteteket, sem jól párosítani.
"De a kérdés még mindig csak egy adott módszerrel kapcsolatos ( lowcarb). Semmi köze a kalóriaszámolgatáshoz."
Ez igaz. De a kérdező nyilván azért kérdezi, mert fogyni akar. Ezért írtam, hogy ez nem jó módszer. Fogyni lehet vele, mert ott a kalória deficit a lényeg. De egészség szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hogyan is vesztesz súlyt. Lásd a ketogén diéta hátrányai, kockázatai.
Ha a kérdező úgy gondolja, hogy neki az egészsége tök mindegy, ő csak fogyni akar, akkor majd ignorál és nyugodtan veheti Norbi update low carb szemeteit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!