Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Így fogyhatok? Akiben dúl a...

Így fogyhatok? Akiben dúl a rosszindulat, vagy csak nem ért hozzá, az kérem ne is írjon.

Figyelt kérdés

Sziasztok, 64kg 151cm 17/L

ezzel próbálkozom, szerintetek jó ez így?

1200-1500kcal, (nincs üdítő, fehérkenyér, tészta)

Heti 5nap sport, Hétfő kedd szerda 1,5 óra csütörtök péntek lazább. Vasárnap tartok általában olyan napot hogy amit megkívánok azt megeszem, persze nem zabálok csak elengedem magam(csoki, süti, vagy a kedveltebb kajákból több, mielőtt félreértés lenne mert itt úgyis sok a jóindulatú ember, nem, nem egyszerre mindent csak HA van csoki VAGY süti) Azt leszeretném szögezni, hogy nem zöldség és hús meg sok gyümölcs módszerrel akarok fogyni, mert azt 1 életen át nem tudom tartani!! HIIT cardio mivel jobb mint a sima ?

2018. okt. 16. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi edzés mellé az 1200 kcal már elég kevéske lehet, de majd érzed, jó esetben, illetve meglátod, hogy milyen tempóban fogysz mennyivel (bár lehet, hogy edzésnapokon többet eszel).

Az jó, hogy ügyelsz az ételekre, csak mert minden étrenden lehet fogyni, számít az egészséged, eneriaszinted, közérzeted és jóllakottságod, márpedig ezek szoros kapcsolatban lehetnek az étrenddel. Van, akinek majdnem mindegy, nekem vitális, hogy jó makróim, sőt megfelelő ételeim legyenek, különben éhezni kezdek vagy morc leszek és minden borul.

Hús és gyümölcs egyáltalán nem is kell, a zöldséget ajánlom, nekem kevés kell, másnak előnyös a sok, itt sem tudok általános tanácsokat adni.

Mindennapi csoki és süti sem akadályozza meg a fogyást automatikusan, de jónak tartom, ha valaki nem veti rá magát ezekre minden étkezés végén, az nem tűnik egészségesnek lelkileg s adott esetben komolyan akadályozhatja a fogyást. De csak mert mindennap megeszel 5 gramm cukormentes csokit, nem leszel mágikusan akadályoztatva a fogyásban.

Azt pont nem írtad, MIT eszel normál napokon. Egyél változatosan, elég fehérjét (60-70 gramm elég lehet, de ha segít a jóllakásban, még picit több is), elég zsírt.

2018. okt. 16. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó.

Kalória rendben van, bár azt is kellene figyelni, hogy miből áll össze, mármint szénhidrátot, fehérjét, zsírt is nézni.

Mozgást te tudod, hogy neked mi jó. HIIT edzést akkor vállalj be, ha képes vagy rá, hogy megszakadásig végezz gyakorlatokat. Ha nem érzed úgy, hogy megszakadsz, akkor nem jól csinálod. De nem muszáj kipurcantani magad vele, mert HIIT nélkül is lehet fogyni.

2018. okt. 17. 07:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel a kérdésemmel kaptam a legjobb válaszokat. Rengetegszer kérdeztem már meg ezt és mind olyan válasz volt h "előbb nem jutott eszedbe fogyni?" és a többi rosszindulat, szóval mindenkinek köszönöm az értelmes és érthető válaszát!!!!!!
2018. okt. 17. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért a kérdezőnek komoly becsípődése lehet a kritikákkal szemben.
2018. okt. 17. 22:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát, mikor már harmadjára futsz neki ugyanannak a kérdésnek eléggé felb*sz a dolog hogy egyik sem a kérdésre válaszol, és csak a saját lelkinyomorát vetíti rád, és lehord mindennek hogy te dagadt meg eddig miért nem fogyóztál nem ilyenkor kéne eszedbe jusson stb stb meg hogy ne egyél semmit azt lefogysz.
2018. okt. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!