Das Gesunde szénhidrátmegkötő tablettáról vélemények?
Figyelt kérdés
Más márkánál nem is láttam hasonlót. Mennyire lehet ez hasznos? Alapvetően szénhidrátszegényen étkezem, ebédre szoktam fogyasztani olyanokat amihez szükségem lenne ilyenre..
napi 6 tablettát ír étkezések előtt, de én maximum 1-2 tablettát vennék be.
Valójában nem tudom milyen anyagokat tartalmaz, esetleg aki már próbálta van valami tapasztalata?
2017. szept. 27. 20:29
1/2 anonim válasza:
Szia , en mint személyi edző es dietetikus nem javaslom hogy ilyet szedj , ha fogyni akarsz akkor mozogj többet , egyel kevesebb cht.ezek a kapszulak inkabb csaló napokra ajánlottak, mikor pl üzleti ebédet van es nem hagyhatod ki, előtte pár szem es mondjuk megnyugszik a lelked . De ha dietazol akkor inkabb tarts egy jo étrendet es mozogj. Nem kell semmi szart beszedni , tapasztalatból mondom , csak te tehetsz csodát magaddal, okosan , türelemmel, kitartással. Mi az mar hogy zabalod a kenyeret es egy kapszulatol
2/2 anonim válasza:
Várod hogy majd ne hizz a szénhidráttol. Ilyen csak a mesében van. Engedd el a szemet kajákat, fehér lisztet, zsírban sült cuccokat stb . Az ajánlás a napi bevitel 55%a ch kellene hogy legyen , persze teljes kiőrlésű, minőségi ch! Nagyon nagy. A különbség , en azt javaslom ne ezekben a szr tablettákba Higyj hanem magadban ! Kerd ki egy szakértő véleményét es ne kolts ilyneekre! Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!