Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Das Gesunde szénhidrátmegkötő...

Das Gesunde szénhidrátmegkötő tablettáról vélemények?

Figyelt kérdés

Más márkánál nem is láttam hasonlót. Mennyire lehet ez hasznos? Alapvetően szénhidrátszegényen étkezem, ebédre szoktam fogyasztani olyanokat amihez szükségem lenne ilyenre..

napi 6 tablettát ír étkezések előtt, de én maximum 1-2 tablettát vennék be.

Valójában nem tudom milyen anyagokat tartalmaz, esetleg aki már próbálta van valami tapasztalata?

2017. szept. 27. 20:29
 1/2 anonim válasza:
51%
Szia , en mint személyi edző es dietetikus nem javaslom hogy ilyet szedj , ha fogyni akarsz akkor mozogj többet , egyel kevesebb cht.ezek a kapszulak inkabb csaló napokra ajánlottak, mikor pl üzleti ebédet van es nem hagyhatod ki, előtte pár szem es mondjuk megnyugszik a lelked . De ha dietazol akkor inkabb tarts egy jo étrendet es mozogj. Nem kell semmi szart beszedni , tapasztalatból mondom , csak te tehetsz csodát magaddal, okosan , türelemmel, kitartással. Mi az mar hogy zabalod a kenyeret es egy kapszulatol
2017. szept. 29. 10:53
 2/2 anonim válasza:
51%
Várod hogy majd ne hizz a szénhidráttol. Ilyen csak a mesében van. Engedd el a szemet kajákat, fehér lisztet, zsírban sült cuccokat stb . Az ajánlás a napi bevitel 55%a ch kellene hogy legyen , persze teljes kiőrlésű, minőségi ch! Nagyon nagy. A különbség , en azt javaslom ne ezekben a szr tablettákba Higyj hanem magadban ! Kerd ki egy szakértő véleményét es ne kolts ilyneekre! Sok sikert
2017. szept. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!