Milyen mozgással lehetne eltüntetni ezt a fajfa hasi hájat?
Ezt a képet a netről szedtem,nekem is ilyen a hasam. Ezt szeretném leadni. A fogyókúrám jan.1-én kezdődik, nem eszek szénhidrátot, reggel müzlit eszek,tízóraira narancsot, ebédre almát, uzsonnára joghurtot, vacsorára pedig teát iszok. Nagyon meg van kötve a kezem, hiszen eléggé finnyás vagyok,így a natur johhurtot, túrót nem is szeretem. Szerintetek ez jó diéta?
A kérdésem egyébként az,hogy milyen mozgást végezzek mellette? Futni sajnos nincs lehetőségem,én bent végezhető dolgokra lennék nyitott. Kérlek írjatok számokat is, ne csak mozgást. Előre is köszönöm.
Ezt ajánlom :
Illetve a felülést én nem ajánlom, elég gerincgyilkos. Hasprés, lábemelés ok.
De ugye nem csak hasra akarsz edzeni?
Leginkább alhas,de a fenekemből is faragni kéne egy picit...
Egyébként ismét köszönöm válaszod(:
Kérlek. :-)
Teljes test edzést csinálj,hogy kiegyensúlyozott legyen a fizikumod.
Kis általános információ:
Alul találsz majd edzésterveket is.
Ismét köszönöm.
Megfogadom a tanácsodat(:
Az szerintetek jó,ha reggel natúr zabpelyhet egy kis tejjel meglocsolok,de csak annyira,hogy puha legyen,és házi aszaltszilvát feldarabolok,és azt rakok bele? Vagy ez is hízlal?
Csak azt nem tudom,mit vigyek iskolába. A paradicsom és uborka lehet,hogy megromlik:/ tudtok ajánlani valamit?
Az étrend kérdéséhez annyit tennék hozzá, hogy ha még nem múltál el 18 éves, a megfelelő hormonális működés érdekében nem ajánlom a zsírszegény ételeket. Ilyenekre gondolok, mint a tojásfehérje sárgája nélkül (abban van a legtöbb hasznos tápanyag, kár lenne kihagyni), bármilyen hús a száraz csirkemellen kívül, zsírszegény tejtermékek. A természetes zsírokat nem kell kerülni, ami káros, az az étolaj és a margarin, és a feldolgozott ételek, amikbe legtöbbször silány olajokat tesznek. A kókuszzsírt, a vajat és az olivaolajat viszont nagyon ajánlom.
Szénhidrátcsökkentés céljából sokszor már az is nagyon jó hatású, ha semmi olyat nem eszel, amiben cukor (glükóz-fruktózszirup) és liszt van. Egy-két gyümölcs simán belefér, akár banán is, és minél több zöldség.
Az iskolába vihetsz főtt tojást, uborkát, paradicsomot, más zöldségeket, 1-2 gyümölcsöt, egy kis olajos magot (pl. dió, kesudió, mandula, törökmogyoró), ha nem menzán eszel, 1-2 szelet húst is. Ha nem a radiátorra teszed a táskád, és nincs nyár, pár óra alatt nem fognak megromlani, főleg, ha előtte hűtőben voltak (tojás, husi).
Utolsónak nagyon köszönöm(:
És az előtte levő is sokat segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!