Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 3 hét alatt 5kg fogyás az nem...

3 hét alatt 5kg fogyás az nem káros?

Figyelt kérdés
185 cm vagyok és 105kgról fogytam le 100kgra. Átálltam az ötszöri étkezésre és hetente 3 alkalommal járok edzőterembe.Szóval nem koplaltattam magam.Mert több embertől azt hallottam, hogy 1-2 kg lenne az ideális egy hónapban.

2016. nov. 8. 07:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A te testsúlyodnál ez nem extrém fogyás, úgyhogy ne aggódj!
2016. nov. 8. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem kóros, de arra készülj, hogy le fog lassulni a fogyás arra a heti 0,5-1 kilóra ami az ideális.
2016. nov. 8. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez még nem zsír volt, úgyhogy semmi probléma. Le fog majd lassulni.
2016. nov. 8. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Abból az 5ből 3 víz volt. Amúgy heti 1 kiló zsírt le lehet adni.
2016. nov. 8. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen súlynál még zsírból is előfordul, de ha most kezdted, akkor bizonyára nagy része víz, salakanyag... Van, aki 1 hét alatt fogy 5 kilót egészségesen a legelső héten, durva szénhidrátcsökkentéssel, rengeteg vizet vesztve, ez is normális, bár a legtöbbünknek nem megy le ennyi... Nekem 2 kiló vízvesztésem van ilyenkor, 2 nap alatt. De amúgyis simán ingadozik a testsúlyom 2 kilót, s én jóval kisebb vagyok nálad. Ez tipikus, nemcsak normális.
2016. nov. 8. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors választ :)
2016. nov. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!